lingr

VK Sportphoto

Nieuws

Lingr: "Ik ben altijd klaar om Feyenoord te helpen"

Van de redactie

Matchwinner Ondrej Lingr tikte tegen Vitesse afgelopen zondag de winnende goal voor Feyenoord tegen de touwen. De 25-jarige middenvelder moet het bij Feyenoord in zijn eerste seizoen vooral doen met invalbeurten nadat hij afgelopen zomer de overstap maakte van Slavia Praag. Tegenover Feyenoord Media sprak een trotse Lingr na afloop.

"Ik ben blij dat ik het team met een doelpunt aan een belangrijke overwinning kon helpen. We speelden goed voetbal, maar aan het eind was het knokken", begint Lingr. Opnieuw kreeg Feyenoord een tegentreffer bij een van de eerste kansen van de tegenstander. "Dat is ons probleem, maar ik denk dat we er beter in worden. Ze hebben maar een paar kansen gehad, maar ze scoorden wel weer meteen. Het belangrijkste is dat we daarop kunnen reageren. Dat deden we. Het was cruciaal om hier drie punten te pakken."

De middenvelder uit Tsjechië moet het in zijn eerste seizoen bij de Rotterdammers vooral doen met invalbeurten. "Het maakt niet uit of dat vanaf de bank of vanaf het begin is, ik ben altijd klaar om Feyenoord te helpen. Dit geeft een goed gevoel. Ik ben blij met de kansen die ik krijg. Ik werk hard op de training. En hoe meer ik train, hoe meer ik gewend raak aan het team. Het team en de staf helpen me goed. Ik geniet van mijn tijd hier bij Feyenoord en in Rotterdam. Ik ben klaar om meer minuten te maken, maar het belangrijkste is hard werken."

Bij zijn doelpunt sprintte Lingr meteen richting het uitvak. "Na een doelpunt weet ik nooit wat ik moet doen. Ik schreeuw gewoon en geniet van het moment. Bij Slavia scoorde ik vaak en lachten ze om hoe ik juichte."

Delen

Reacties

Juiste instelling! Samen met Dilrosun wel de “ betere” spelers geweest dit weekend met de juiste instelling. Lekker knokken voor je team. TV kijkers kunnen hier niet over oordelen maar als je bij de wedstrijd geweest ben weet je dat er veel vecht lust was van beide spelers. 👍🏻
Meer spelers met die mentaliteit nodig niet lullen maar poetsen. Wordt wel een beetje moe van die 4 voorin telkens, zetten geen stap te veel.
Zou hem graag 90 minuten op 10 zien ipv Stengs , die als rechtsbuiten kan spelen.
Lingr heeft net als Til veel diepgang en een neus voor de goal , iets dat we missen op het moment
Deze speler hebben we veel te weinig getest. Als het zo door gaat zal z'n huurperiode geen koop worden
Verplichte optie tot koop dus we hebben weinig keus.
Het wordt ook tijd dat hij ook echt een kans krijgt. Dilrosun heeft genoeg kansen gehad.