lindhout

VK Sportphoto

Nieuws

Allard Lindhout fluit wedstrijd tegen FC Twente

Van de redactie

Op zondag 28 januari zal scheidsrechter Allard Lindhout wederom de leiding hebben over een wedstrijd tegen FC Twente.

In De Kuip krijgt de arbiter ondersteuning langs de zijlijn van Rogier Honig en Patrick Inia. Alex Bos is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Jochem Kamphuis de VAR, geassisteerd door Johan Balder, de aftrap is om 14.30 uur.

Afgelopen seizoen was Lindhout ook de leidsman in het uitduel tegen de Enschedeërs (1-1). Lindthout gaf om een onbegrijpelijke reden geen penalty aan Feyenoord. 

Delen

Reacties

Triest dat we geen betere hebben op dit niveau. In alles kun je zien dat deze beste man nooit op niveau gevoetbald heeft na zijn 10de.
Triest dat we geen betere hebben op dit niveau. In alles kun je zien dat deze beste man nooit op niveau gevoetbald heeft na zijn 10de.
Weet Trauner/Hancko in ieder geval dat hij bij het uitverdedigen kan handballen, appelleren en een vrije trap meekrijgt.
Belachelijk dat deze psv fan wordt aangesteld. Ook bij de laatste uitwedstrijden tegen psv heeft hij ons opzichtig benadeeld. Echt een gribus van een scheidsrechter, want hij kan het wel maar doet het bewust fout. Wel een voordeel: kan de Kuip weer eens massaal verontwaardigd doen tegen de scheids. Dat levert meer sfeer op dan al die zoute liedjes die iedereen zo nodig moet meezingen.
In 4 dagen tijd Higler en Blindhout . Dat word weer eens genieten 🤮
Die man weet het verschil tussen links en rechts niet eens, laat staan dat ie capabel is om deze wedstrijd te fluiten
Of we het niet moeilijk genoeg hebben. Hebben we higler en lindfout in één week wie verzint dit kan er niet om lachen🤡🤬