gimenez-mexico-proshots

Proshots

Nieuws

Gimenez en Mexico keren huiswaarts na vroege uitschakeling op Copa América

Ference

Feyenoord-spits Santiago Gimenez en Mexico hebben vannacht niet weten te winnen van Ecuador: 0-0. Hierdoor is Mexico uitgeschakeld in de Copa América en keren zij huiswaarts. 

De Mexicanen wisten opnieuw niet te overtuigen tegen Ecuador. De wedstrijd eindigde in 0-0. De Feyenoorder speelde de volle negentig minuten, maar ook dit maal kon hij zijn stempel niet drukken. Wel kopte de spits een keer over en schoot hij op de buitenkant van de paal. Echter was het niet genoeg en blijft Gimenez steken op nul goals dit toernooi.

Eerder won Mexico van Jamaica (1-0), maar verloor het van Venezuela (1-0). Hierdoor eindigt het op vier punten in Groep B. Evenveel als nummer twee Ecuador, echter hebben zij een beter doelsaldo (+1 vs. 0). Venezuela wint de groep met negen punten uit drie wedstrijden. Jamaica eindigt onderaan met nul.

Dit betekent een onverwacht vroeg einde voor Mexico, en dus ook Feyenoord-spits Santiago Gimenez, wat betreft deelname aan de Copa América. 'Santi' kan nu wel beginnen aan een welverdiende vakantie.

Delen

Reacties

Prima, kan hij eens fatsoenlijk op vakantie. Even de batterij opladen. Op een tropisch eiland zich laten afzuigen door Fer 3 weken lang. Kan hij daarna met volle moed weer een jaartje in ons mooie shirt schitteren.
Zonde voor hem. Lekker op vak nu eens.