yv20231021yv20231021a1a07701

VK Sportphoto

Nieuws

Gimenez en Timber twijfelgevallen voor uitwedstrijd in Nijmegen

Stan

Het is nog niet zeker of Arne Slot zondag tegen N.E.C. kan beschikken over Santiago Gimenez en Quinten Timber, zo vertelt de Feyenoord-coach vrijdag tijdens de persconferentie. Het tweetal is niet volledig fit en nam vandaag ook niet deel aan de groepstraining. 

Slot geeft een update over de fitheid van zijn selectie. "Santi is nog wel een twijfelgeval. Die kon vandaag niet meetrainen. Quinten Timber viel van de week uit, heeft vandaag niet meegetraind. We verwachten hem morgen wel weer op het trainingsveld, maar dat moet nog blijken."

"Dan heb je natuurlijk de gebruikelijke blessures", gaat de trainer verder. "Milambo en Hartman uiteraard, Mats Wieffer en Bart Nieuwkoop. Die zijn allemaal sowieso geblesseerd en de twijfelgevallen zitten dan in Quinten en Santiago. Gjivai Zechiël kan gelukkig weer meetrainen, maar het is nog te vroeg om bij de wedstrijdselectie te zitten."

Delen

Reacties

Middenveld van Zerrouki, Zechiel en Milambo. Laat de jonkies het maar laten zien.
En als we toch verliezen wipt NEC mogelijk weer over Ajax heen.
Als we die wedstrijd toch verliezen .....? Och ja we stellen 2 geblesseerde spelers op of die nog revaliderend zijn ;-))
Milambo basis en dan afwisselen rond minuut 60/70 voor Zechiel (mooi voorproefje voor komend seizoen), en dan Ueda in de spits. Zie geen paniek staat niks meer op het spel, lekker de wedstrijd ingaan met de blik op het aankomende seizoen!
Laat maar Milambo is nog helemaal niet fit, Zechiel lekker veel minuten geven dan als die het al weer kan!
En nu zie ik dat laatste stukje dat ook Zechiel nog niet bij de wedstrijd selectie zit, ik zit met m'n hoofd echt al teveel in het komende seizoen. Tijd voor weekend!
Sowieso handig om eerst rustig te lezen voordat je reageert…
Het was even snel tussen m'n werk door lezen, maar je hebt idd gelijk.....