gimenez-1

VK Sportphoto

Nieuws

Gimenez hard onderuit tegen Honduras

Karst

Santiago Gimenez heeft vannacht met 2-0 verloren in de kwartfinale van de CONCACAF Nations League tegen Honduras. De Mexicaanse aanvaller stond aan de aftrap, maar werd na 57 minuten vervangen door Raul Jimenez. Aanstaande woensdagnacht staat de return op het programma, die in eigen huis wordt gespeeld door de Mexicanen. Door deze late interland wordt Gimenez ook pas laat terugverwacht in Rotterdam.

Ondanks de kans die Gimenez kreeg van de bondscoach om als basisspeler te starten, kon hij geen indruk maken op de Mexicaanse fans. Het toptalent, dat wordt beschouwd als dé spits voor de Mexicanen de komende jaren, werd na 57 minuten roemloos van het veld gehaald. De doelpunten aan de zijde van Honduras werden gescoord door Anthony Ruben Lozano Colon en Bryan Rochez.

In de nacht van dinsdag op woensdag om 03:00 uur spelen de Mexicanen de return in het Estadio Azteca in Mexico City. Om de halve finale van de CONCACAF Nations League te bereiken, is een overwinning met een verschil van minimaal twee doelpunten nodig.

Delen

Reacties

Nog geen reacties