gimenez-terugkeer-cruz-azul

X: Santigim11

Nieuws

Gimenez keert voor even terug bij Cruz Azul

Stan

Na een teleurstellende vroegtijdige uitschakeling in de Copa America kan Santiago Gimenez langer genieten van zijn vakantie. De spits van Feyenoord had dan ook de tijd om afgelopen weekend voor even terug te keren bij zijn oude club Cruz Azul in Mexico. Ook woonde Santi op uitnodiging een honkbalwedstrijd bij in Mexico-Stad. 

Op de Copa Ameriça in de Verenigde Staten begon Gimenez alle groepsduels in de basis. In het eerste duel wisten de Mexicanen nog wel te winnen van Jamaica, maar na een verliespartij tegen Venezuela en een gelijkspel tegen Ecuador volgde uitschakeling. Het kwam de Mexicaanse ploeg en Gimenez, die niet wist te scoren op het toernooi, op de nodige kritiek te staan.

Toch blijft de Feyenoord-spits onverminderd populair in eigen land. Zo bleek ook tijdens zijn bezoek aan zijn oude club Cruz Azul afgelopen zondag. In het Estadio Azul werd de Mexicaan als een held ontvangen en maakte hij een ereronde langs het veld. Gimenez zag vanaf de tribunes hoe zijn jeugdliefde in de laatste minuut een overwinning binnen sleepte tegen Mazatlán FC. Na afloop liet hij weten erg te hebbe genoten van de terugkeer: "Het is een gevoel dat nooit weg zal gaan! Bedankt voor dit mooie welkom Cruz Azul."

De aanvaller hoeft dus in ieder geval niet stil te zitten tijdens zijn vakantie en was vandaag ook aanwezig bij een wedstrijd van Diablos Rojos del México, een honkbalclub uit Mexico-Stad. De komende twee weken kan Gimenez nog even genieten van zijn vrije periode, waarna hij op 18 juli vermoedelijk weer zal aansluiten bij Feyenoord.

Delen

Reacties

Goede vakantie nemen goed uitrusten, even wat anders dan voetbal aan zn hoofd.
En dan als hij terug is vol de competitie aan met Ueda en Carranza om de spits positive in Feyenoord 1.
Natuurlijk komt het goed met Santi. In de laatste wedstrijden miste ik ook voldoende aanvoer naar hem.
Heeft nu in ieder geval een langere vakantie dan vorig jaar...
Hopelijk komt hij uitgerust terug. Denk eerlijk niet dat iemand 30+ gaat geven voor Gimenez. Voor minder gaan wij ook niet verkopen. Dan maar lekker nog een (half) jaartje Feyenoord.
Langzamerhand begin ik te twijfelen aan zijn doelputeninstinct. Hij staat nu al zolang droog. Moeilijk hoor....
41 wedstrijden, 26 doelpunten, 8 assists.......🤦‍♂️😂
Waarvan 6 doelpunten in laatste 26 wedstrijden
Ja en??
Dat betekend dus 20 doelpunten in de wedstrijden daarvoor....