gimenez mexico (proshots)

Proshots

Nieuws

Gimenez wint met Mexico eerste groepswedstrijd Copa América

Karst

Santiago Gimenez heeft met Mexico de eerste groepswedstrijd op de Copa América gewonnen. In het NRG Stadium werd 1-0 voor de ploeg van Feyenoord-spits Santiago Gimenez, die in de basis begon. 

Santiago Gimenez begon in de basis en kreeg vanaf het begin de kans om zich te bewijzen. Helaas kon hij niet het verschil maken en werd hij in de 68e minuut vervangen door Guillermo Martinez. Nog geen minuut later scoorden de Mexicanen zonder Gimenez de 1-0 via Gerardo Arteaga, wat ook de eindstand was.

Aanstaande donderdagnacht spelen de Mexicanen het tweede groepsduel in groep B tegen Venezuela, die ook hun eerste groepswedstrijd wonnen. Bij winst is de ploeg van Mexico verzekerd van een plek bij de laatste acht. Het duel zal om 03:00 worden afgetrapt in het SoFi stadium in California.

Delen

Reacties

Het mag wel ff duren idd.....,FR12 meld dat Feyenoord rond is met een assistent trainer maar hier lees je er nog niks over...
Spartak Moskou is de volgende club die Santiago Gimenez op de transferlijst heeft gezet. Volgens het Mexicaanse TV Azteca komt de Russische club spoedig met een bod op de spits

Het Mexicaanse medium meldt zelfs dat het eerste bod al gereed is en spoedig richting Rotterdam komt. Bij Spartak Moskou moet Gimenez dan de opvolger worden van Quincy Promes. Door de perikelen rond zijn strafzaak speelde de Nederlander in december 2023 voor het laatst in het shirt van de Russische club.
Feyenoord gaat niet handelen mey Rusische club!
Lees ergens omdat hij een aanbieding van een Russische club heeft ontvangen?
Leuk om te lezen van wie(?) ze gewonnen hebben xD
1908 met vakantie? Babalolo wordt de assistent van Priske.
Ik heb het maar zelf opgezocht. Jamaica!
Het mag wel ff duren idd.....,FR12 meld dat Feyenoord rond is met een assistent trainer maar hier lees je er nog niks over...
Zijn er niet een beetje zorgen rondom onze Santiago, is toch al wel een langere periode nu waarin het scoren lastig lijkt voor hem.

Misschien al teveel bezig met tijd na Feyenoord of het trouwen?
Is er iets teveel in gaan geloven. Veel sponsordealtjes met oa Volvo en het vele reizen zouden daar een oorzaak van kunnen zijn.

De gretigheid die hij had bij de wedstrijd in de Arena of Lazio thuis is allang verdwenen. Het lukt allemaal niet meer zo goed, ik zou ‘m bij een redelijk bod van de hand doen.
Wat denk je gewoon van te weinig rust, heeft hij zelf ook aangegeven.
Dat is het m.i.ook.
Hij heeft nu voor het tweede jaar geen fatsoenlijke vakantie, op een gegeven moment zegt je lichaam , ho effe.
Dan dat regelmatig in het seizien twee of drie keer heen en weer vliegen naar de andere kant van de wereld, ik heb Slot eens horen zeggen dat ie op dondermiddag terug kwam vliegen, ze hem wakker hebben gehouden door 's avonds een training voor hem te organiseren, dat ie zo snel mogelijk weer de NL tijd van slapen te pakken heeft en op zondag kon spelen.
Voor je lichaam is dat gewoon funest en dat is hem gaan opbreken.
Voor ieder uur tijdsverschil heeft je lichaam een dag nodig om te herstellen en als je dat stelselmatig niet doet , krijg je dit.
Als Gimenez op deze wijze doorgaat, haalt ie de 30 niet als topvoetballer.
Ik denk het vertrouwen. Sinds die mislukte panenka ging alles bergafwaarts
Om te scoren moet je eerst fatsoenlijke kansen krijgen. Die heeft hij een periode bij Feyenoord amper gehad en bij Mexico al helemaal niet. Daarnaast heeft hij bij ons te hard gewerkt, telkens voor twee aan het drukzetten omdat onze nummer 10 het minder goed kan belopen.
Je ziet wat je wilt zien. Hij heeft ook zat kansen gemist. Daarnaast is hij als voetballer best beperkt en zal hij dus ook zelden zelf een kans creëren. En met het druk zetten heeft hij zelf juist altijd moeite gehad. Dat deed Szymanski destijds voor twee. Afgelopen seizoen deden we iets meer inzakken om de tegenstanders te lokken alvorens druk te zetten. Dat begreep Stengs beter dan Gimenez zelf, die niet altijd het juiste moment kiest of goed aanloopt. Danilo was daar trouwens heel goed in.