yv2022911yv2022911a1a08654

VK Sportphoto

Nieuws

"Goals blijven maken en het op de training laten zien"

Van de redactie

Ezequiel Bullaude maakt momenteel zijn minuten bij Feyenoord Onder-21. In het elftal van O21-trainer Melvin Boel is de Argentijn van waarde met mooie doelpunten en assists. Toch zien de supporters hem nog niet vast bij het eerste elftal. Arne Slot ging op de persconferentie in op de situatie van Bullaude.

''Hij moet vooral datgene doen wat hij momenteel bij Feyenoord Onder 21 doet. Goals blijven maken en het op de training laten zien”, aldus Slot over de kansen van Bullaude bij het eerste elftal.

De 21-jarige Bullaude krijgt de tijd om aan Nederland en zijn nieuwe omgeving te wennen. Wanneer hij zijn kans krijgt kon Slot niet zeggen. “Wanneer je een speler minder ziet, heeft dat niet meteen met hem te maken. Het heeft ook te maken met de spelers die voor hem staan. Hij heeft best veel concurrentie.”

Vooralsnog lijkt Bullaude vooral voor de toekomst gehaald, waarbij hij kan groeien in het Feyenoordspel en wat daarbij wordt verwacht. “We hebben hem die wedstrijden bij Onder 21 gegeven om hem te laten voelen wat wij van hem verwachten. Dan kunnen we hem ook feedback geven op wat hij goed deed, en wat hij beter kan doen”, zo legt Slot uit. Daarbij kijkt de trainer niet alleen naar goals maken. “Ondanks dat ik goals maken een heel belangrijk onderdeel van het spel vind, komt er meer bij kijken. Ook is er een klein verschil of je goals maakt bij Onder 21 of dat je dat doet op het trainingsveld of bij het eerste elftal.''

Delen

Reacties

Moeten gewoon bij rust 3 - 0 voor staan. Dan lekker deze gasten en jeugd er in gooien.
Soms vind ik Dilrosun te lang in het veld staan. Tegen Volendam de hele 2e helft niet gezien.

Kom op Feyenoord, nog 2 keer vlammen. 2 keer met 5-0 winnen en we zijn winter kampioen!!!!!
Als PSV van het weekend punten laat liggen tegen AZ (en dat sluit ik absoluut niet uit) doen de uitslagen er niet eens toe, als we die 6 punten maar pakken.
Ben ik nog niet zo zeker van. Als ze het al doen, zal het niet dik zijn. PSV is een team dat de baas wil zijn in eigen huis. AZ kan daar onderuit voetballen en heeft voldoende scorend vermogen. Daarnaast is Ramahlo geen Trauner of Hancko. Ik zie AZ wel verrassen, zou niet de eerste keer zijn tegen PSV. Maar laten we gewoon hopen dat Feyenoord zijn plicht doet (en daar voorbij, met wat extra goals). Aanvallend is Cambuur niet zo sterk; de nul houden en hopen dat Danilo er thuis ook een paar in prikt.
Zou die t echt slechter doen als timber of kokçu?
Hij kan totaal niet spelen op de plek van Kokcu of Timber, is een echte nummer 10 meer als Til maar iets beter aan de bal. Zou een optie zijn ipv Szymanski/Dilrosun met dan Szymanski op rechts
Lekker contract in leveren en terug naar arg, 80x in de eredivisie van arg, maar niet de eredivisie aan kunnen. Sure... Je laat je toch niet zo vernederen door een eredivisie trainer als slot. Gimenez hetzelfde verhaal. Wie denkt slot dat ie is? Ancelotti! Haal eerst eens een prijs met een club als trainer?
Een tip: voordat je jezelf voor joker zet met totale onzin, misschien handig je eerst even te verdiepen in de materie. Schreeuwen doe je graag, maar het slaat alleen altijd als een tang op een varken. Het is geen fifa beste baardmans
Ik vind dat hij een goed punt heb. Maar misschien is er een hoge transfersom na x eredivisie wedstrijden.
Gevalletje Sini, Wallemark zullen we maar zeggen. Feyenoord is nog teveel zoekende, om deze jonge gast (en nog een paar andere) nu voor de leeuwen te gooien. We hebben al zoveel jongens, die zich nu proberen te bewijzen. Hij is in 2023 aan de beurt, en misschien gaat hij ons nog wel verrassen.
Gast dit was een van de top aankopen waar feyenoord veel geld aan uit heeft gegeven, jij denkt dat de directie rvc dit nog langer gaat accepteren? Met gimenez, lopez, bullaude, en ook nog vaak paixao staat er voor bijna 19miljoen bij de o21, of zit op de bank. Hoezo kapitaal vernietiging?
Je zou bijna denken dat je er een sport van maakt om zoveel mogelijk kansloze onzin te schrijven.... Het echte trieste is, dat je het nog meent ook. Hou het bij je playstation
Beardguy is doodvermoeiend, op twitter ook. Maar daar blokkeert hij zelfs mensen terwijl hijzelf geeneens in een discussie zit.

De directie en RVC zal dit zeker accepteren ja, we zijn door in Europa als nummer 1 en staan vanavond gedeeld 1e. Verder zit alleen Bullaude bij O21 en dus niet ''19 miljoen bij O21''.
Speelde zo'n 80 wedstrijden op het hoogste niveau in Argentinië .... zou 'n '10' ala Til zijn en dan niet kunnen renderen in de Slot filosofie, best apart. Maar deze jongen komt er wel met de kwaliteiten die hij heeft en misschien is het 'n idee om juist hem de 2e seizoenshelft bij Excelsior te stallen?
Laat hem maar wennen aan Slotball in plaats van naar Excelsior te sturen. Vanuit de eigen opleiding genoeg beeldmateriaal om hem naar een hoger niveau te brengen, waarbij hij ook de trainingen van Slot meemaakt.
Maar het niveau van de O-21 is te laag voor hem. Laat hem dan liever op Eredivisie niveau spelen waarbij ik vind dat Dijkhuizen's ploeg dat best kan gebruiken juist ook met het Slot principe.
Ga toch weg met je slotbal en hoger niveau, arg competitie is een hoger niveau dan de eredivisie
Jij volgt de Argentijnse competitie op de voet, maak ik hieruit op. Toch?