bullaude

clubgodoycruz.com

Nieuws

Godoy Cruz neemt afscheid van Ezequiel Bullaude

Van de redactie

De Argentijnse club Godoy Cruz heeft in een video op social media afscheid genomen van middenvelder Ezequiel Bullaude. Maandag kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord een principeakkoord heeft bereikt met de Argentijnse club.

De 21-jarige aanvallende middenvelder gaat -onder voorbehoud van de medische keuring- de veertiende aanwinst van Feyenoord worden en tekent naar verluidt tot medio 2027.

Bekijk hieronder de video:

Delen

Reacties

Lijkt me een hele goeie middenvelder maar we hebben al te veel aanvallende middenvelders met kokcu en symanski hebben we geen directe vervanger voor aurnes nodig?
Hoe kom je daar bij? We hebben Szymanski en Bullaude.

Bassett is verhuurd, Jens is weg. Kokcu staat al ruim een seizoen een linie naar achteren - waar hij veel beter presteert.

Feyenoord wil nog een vervanger van Aursnes aantrekken. Genoemde namen zijn Zerrouki en Mannsverk.
Die volley in het filmpje is precies zoals de goal van van Persie tegen ajax bij onze 6-2 overwinning. Volgens mij wel een mooie speler dit die loopvermogen koppelt aan techniek.
Met al die vergunningen kan hij zeker ook pas tegen PSV of NEC meedoen.
PSV is dan wel mooie pot om te debuteren
Fijn! weer een mooie aanwinst. Start hij dit seizoen nog of volgend seizoen, gaat immers niet zo vlot met die papieren.
Ik denk dat de deal nog afketst omdat Hancko zijn nummer 33 in bezit heeft ;)
Klopt! Ik hoorde dat van zijn neef Carlos Matías Sandes, die speelt bij Boca basketbal. Hij komt regelmatig een steak eten in de Puerto Viejo aan de Av. Don Pedro de Mendoza. Ik kom daar ook regelmatig en hij vertelde me dat hij alleen komt als 33 vrij is ...