Bevestigd
paixao

Foto via Feyenoord.nl

Transfers

Igor Paixão heeft visum op zak

FeyenoordTM

Maandag heeft Feyenoord aanwinst Igor Paixão in Sao Paulo zijn werkvergunning in ontvangst kunnen nemen. Dat melden bronnen aan 1908.nl.

De Braziliaan reist komend weekend weer terug naar Nederland. Meespelen tegen FC Emmen zit er nog niet in; Paixão heeft nog niet officieel mee kunnen trainen met de Rotterdammers. In Nederland is Paixão ook nog in afwachting van zijn tewerkstellingsvergunning; een pasje dat hij fysiek in bezit moet hebben.

Binnen Feyenoord verwacht men dat de linksbuiten zijn eerste speelminuten in het shirt van Feyenoord kan maken in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op zaterdag 3 september, 21:00.

paixao-van-haaren-1

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoop dat Slot zaterdag Hanxko en Lopez kan inpassen en al durft te gebruiken
Top want links is nog eel een beetje te versterken momenteel. Zet hem op Igor 👍👍👍
nou dan gaan we er zaterdag eens voor zitten
Dan doet onze Braziliaanse vriend alleen nog niet mee, helaas.
Ik zou niet weten waarom die naam überhaupt nog opkomt bij mensen
Paixao, Idrissi, Taabouni, Dilrosun, Walemark, Alireza en zelfs Szymanski; ze kunnen allemaal op de flanken. Waarom zou je Gnonto dan nog halen?

Feyenoord heeft voor Paixao gekozen.
Jawel maar ik meende toch echt dat er is gezegd dat Gnonto in de laatste dagen van transferperiode een buitenkansje zou kunnen zijn. Begrijp me niet verkeerd ik vind dat Feyenoord geweldig heeft gedaan en ben heel erg benieuwd naar Paixao dus Gnonto hoeft van mij niet te komen maar als ik me goed herinner is het wel keer genoemd
Klopt is ook zo genoemd maar als ik het me goed herinner was Paixao toen nog niet definitief binnen en zijn er tussen door ook nog andere transfers geweest voor andere posities. Volgens mij ging die uitspraak toen meer over de moeizame onderhandelingen en het feit dat Slot niet helemaal overtuigd is van Gnonto.
Omdat Alireza in de belangstelling staat van Utrecht, omdat Idrissi zorgwekkend slecht speelt, en omdat je geen snelheid in kan brengen als je start met Paixao en Dilrosun, twee waarschijnlijke basisklanten.

Daar tegenover staat hij WG multi inzetbaar is, veel snelheid heeft, veel scoort als invaller en op te pikken is voor een paar miljoen onder z’n transferwaarde. Als je waarde wil creëren op het veld ben je met deze jongen al geslaagd voor hij z’n eerste pass heeft gegeven.
Is Lopez al speelgerechtigd en klaar om te starten of mogen we voorlopig nog effe van Q genieten.

Wat een line-up zal dat zijn zeg

Bijlow
Geertruida/Pedersen-Trauner-Hancko-Q/Lopez

Timber/Wieffer (ff dromen van Vranckx of Grillitsch sorry heb nu pas filmpjes bekeken, hoop dat hij zijn salaris eisen een beetje kan bijstellen).

Kökcü/Taabouni-Naujoks/Bullaude

Szymanski/Wålemark-Gimenez-Dilrosun/ Paixão
Juist! Even geen Danilo meer. Heeft een van de drie wedstrijden goed gespeeld en das te weinig. Geef Gimenez een echte kans ipv 2 minuten.
Ik snap het hoor. Maar hij loopt 1 op 1 dus slot gaat hem echt niet wisselen al.
Slot moet wel. Gimenez moet speelminuten krijgen.
Hou toch op. Loopt 1 op 1 en komt te weinig in het spel voor omdat het op de flanken niet goed genoeg loopt. Datzelfde probleem gaat Gimenez ook hebben. Gimenez die we alleen kennen van een Youtubefilmpje. Bovendien vond ik Gimenez gruwelijk naïef met zijn mislukte pirouette en balverlies in de blessuretijd bij een 0-1 stand. Van een Mexicaans international had ik toch echt wat meer gogme verwacht.
Een basisplaats dwing je zelf af door beter te zijn dan je concurrent. Laat hem dat eerst maar eens bewijzen in zijn invalbeurten.
moeten die invalbeurten ook iets langer voor zijn want in 3 minuten kan niemand zich bewijzen...

En ja Danilo loopt idd 1 op 1 waarvan akte,

1 was uit een terechte penalty, waarbij hij goed bleef opletten en zag dat er een briefje bij de keeper tevoorschijn kwam en dus wist ie dat het anders moest. Daarbij heeft hij 2x gescoord tegen Vitesse waar ook Heerenveen met Sydney van Hooijdonk er 3 inlegde oftewel makkelijk om naar dit statistiekje te kijken maar in de wedstrijden waarin Danilo mocht laten zien dat hij ook iets kan ging het niet.

Mee eens hoor dat het ook kwam omdat de flanken niet lopen/liepen, maar dat is ook omdat de flankspelers aan de voor hun verkeerde kant van het veld worden opgesteld. Dilrosun komt op links beter uit de verf nu kan hij dat nog laten zien straks is Paixao er en dan wordt het ook voor hem er niet makkelijker op. Op rechts Walemark dan wel Szymanski openen naar binnen draaien waardoor er ruimte komt voor Geertruida/Benita die de voorzet op Gimenez kan gaan geven.

En ja we moeten rustig wachten op de mooie wedstrijden, met veel doelpunten enzo maar als we beginnen met Gimenez (die overigens voor de echte statistieken in een andere competitie) 5 doelpunten heeft in 4 wedstrijden. scoort hij dus toch meer dan Danilo.
Danilo redt het niet. Te zwak in de duels.
Wat gaat ie de rest van de week doen dan?
Duurt allemaal wel erg lang hoor anno 2022..
Maandag heeft hij zijn visum ontvangen en hij reist pas komend weekend naar Nederland? Geen haast zeker?
Maakt toch geen reet uit, want hij moet wachten op een fysiek pasje voordat die uberhaupt iets bij de club kan/mag doen
Dan zullen we er maar van uitgaan dat het proces in Nederland nu al in gang gezet kan worden en hij niet fysiek zijn visum hoeft te overhandigen. Anders zou het wat erg vertragend werken.
Hij moet toch het visum fysiek ophalen in Argentinië en de werkvergunning fysiek in Nederland? Dan is het toch handig om de werkvergunning zsm in Nederland aan te vragen?
Dat klopt ook wel maar hij haalt zijn visum alleen niet Argentinië op maar Brazilië 😅
Hij kan ook alvast bij de champions maker aan fysieke training doen toch is niet specifiek verbonden aan Feyenoord, die fitnessgroep. op die manier al een beetje inmengen met andere feyenoorders, vertrouwd raken aan Rotterdam en zijn omgeving.
Beter goed afscheid laten nemen voor zijn volgende thuis
Zo lang hij geen tewerkstelling heeft mag hij nog steeds niets doen want ook trainen is dan een vorm van werk.

Mogelijk in de loop van de week tewerkstelling binnen weekend vliegen maandag eerste training
Lopez heeft ook z’n visum, maar heeft hij nu eindelijk z’n pasje al?
Op deze manier is het elftal pas op elkaar ingespeeld in november
November? Ik denk dat het langer gaat duren door al de nationaliteiten.
Wel een gedoe zeg elke keer met die *** vergunningen, Bullaude nu ook nog en die is nog niet eens gepresenteerd. Maar goed. Het is wat het is.
Dat een speler niet gepresenteerd is wilt niet zeggen dat sommige aanvragen nog niet in werking zijn gezet he, zodra de handtekeningen staan gaan ze alles regelen, dat de club het pas later naar buiten brengt met een presentatie, maakt dan verder niks uit
Komt Igor alleen naar Nederland of gaat zijn vriendin / huisvriend / moeder ook mee. Belangrijk voor dit soort jongens dat ze zich snel thuis gaan voelen.
Jongen chat al regelmatig met Danilo dus kan me voorstellen dat die een oogje in het zeil zal houden.
Denk inderdaad dat Danilo en z'n vrouwtje voor deze jongen erg belangrijk zijn of gaan worden. Danilo kan hem wel met beide beentjes op de grond houden
Zit zeker wel iets in, het feit dat Danilo hier al speelde/gekocht heeft Igor contact gezocht met Danilo en die heeft Igor ervan overtuigd dat het goed is om de stap naar Feyenoord te maken. Dus kan wel zeggen dat ik het vertrouwen heb zoals Pesimist ook zegt dat Danilo hem hier gaat opvangen en gaat helpen te wennen