Bevestigd
Toornstra Utrecht

VK Sportphoto | Edit: 1908.nl

Transfers

FC Utrecht meldt zich officieel voor Jens Toornstra

FeyenoordTM

Het spel is officieel op de wagen: FC Utrecht heeft zich in Rotterdam gemeld om Jens Toornstra over te nemen van Feyenoord. Dat melden verschillende bronnen aan 1908.nl.

Het nieuws over de interesse lekte zondag al uit via supporter Jan de Knecht - nu zijn de Domstedelingen dan ook echt concreet geworden voor de overname van de aanvallend ingestelde middenvelder.

Na de komst van Bullaude raakt Toornstra, zoals gemeld in Studio 1908, overbodig bij Feyenoord. Hij loopt medio 2023 uit contract op Rotterdam-Zuid en kan middels het mogelijke vertrek door de voordeur nog wat opleveren voor de Rotterdammers.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nu snap ik dat Toornstra weg mag maar voor dit weekend moet je hem toch nog erbij houden? Er is versterking onderweg maar op het moment zitten we nog krap.
Prima, maar kan die na zondag weer terugkomen?
#Jensblijf.. Help Arne met het nieuwe Feyenoord. Druk je stempel op de toekomst met je prachtige verleden bij ons
Kijk volgende artikel hij is al weg. Juist door z'n verleden moet je hem hier niet laten. Altijd alles gegeven nou ff laatste jaartjes bij utrect voetballen en na z'n carriere iets bij feyenoord doen
Liever niet weg of naar andere eredivisie club, maar als het dan toch moet gebeuren, schiet er dan zondag maar 2 in, waaronder de winnende!
@FTM weet jij of er dan nog een vervanger gehaald wordt? Bullaude was toch al onderweg voordat dit ging spelen dus lijkt me niet 'de vervanger van'. Is dan nu misschien Aouchiche nog een optie?
Denk dat Naujoks zijn vervanger zal worden
Ik denk dat dit een prima oplossing is, als Jens nog graag wedstrijden wilt spelen. Feyenoord selecteert door en zijn salariskosten vallen weg. Jens gaat door de voordeur weg en hopelijk komt hij terug in een andere functie bij Feyenoord.
Liever niet weg of naar andere eredivisie club, maar als het dan toch moet gebeuren, schiet er dan zondag maar 2 in, waaronder de winnende!
Petitie om Toornstra te behouden. Goed voor het groepsprocces, volwassen speler en een harde werker!
Doe effe normaal. Feyenoord bepaalt het technisch beleid. Niet wij als aanhang op basis van sentimenten.
Eens. Is ook een jongen die de nieuwelingen een goed gevoel kan geven en voorbeeld van hoe het moet. Alleen al voor de sfeer en zijn mentaliteit zou hij moeten blijven. Al begrijp ik ook wel dat hij serieus speeltijd wil...
Aub zeg..Een petitie nog wel. We zijn een professionele voetbalclub. Geen verfclub in schubberkutteveen..
Wat denkie van geen?? Heb 8jaar alles gegeven nooit gezeik met hem. Nooit klagen.. nu is de tijd dat hij zich hoogst waarwchijnlijk niet in de basis gaat spelen. En ook minder invalbeurten krijg.. ken hem beter wat anders gunnen dan ipv hier ellendig op de bank zitteen onder t mom van: hij is goed voor de groep
Zou toch een aderlating zijn dat beide rouwdouzers van LiTo BV ons verlaten :(
Rauwdouwer.. een rouwdouwer is iemand die grafkisten duwt.
Ik zou hem nooit verkopen aan fcu, op dit moment vind ik toornstra beter dan die timber. Ik denk ook dat timber de opvolger zou moeten zijn van aursnes, want schieten kan hij niet volgens emanuelson.
Wat is dit nou weer voor een redenring? Omdat Emanuelson zegt dat hij aan zijn geplaatst schot moet werken, moet hij op 6? En hij is ook niet beter dan Timber, over een heel seizoen.
Beter dan Timber?? Haha. Je bent niet goed. Zondag niet gekeken?
Jammer, van mij mag hij blijven. Maar ik denk dat hij zelf ook wel naar Utrecht wil. Daar speelt hij ten slotte ook iedere week. Had liever gehad dat ze jakhanbakx hadden overgenomen......
Enige wat ik een wat dubieuze trend vind is het sentiment ‘Voor bewezen diensten mag hij voor weinig geld vertrekken’. Wat heeft Jens daar nou aan? Dat komt toch op het bordje van van Seumeren, laat die maar lekker dokken. Wij kunnen ook iedere cent goed gebruiken.
Moet Jens niet willen en doen, naar Utrecht. Gaat een superdruk programma worden met winter WK in die zandbak en Jens gaat echt nog wel zijn minuten maken, ook Europees voetbal erbij dus waarom zou hij in godsnaam naar Utrecht gaan.

Feyenoord en Slot moeten hem ook gewoon niet laten gaan, je hebt wel wat ervaren en bij voorkeur Nederlandse jongens nodig die de club en de competitie kennen. Cultuurbewaker is eigenlijk een verschrikkelijk woord maar dat is wel wat Jens is. En hij gaat ook niet zeiken als hij op de bank zit want hij beseft heus wel dat hij in de laatste fase van zijn spelerscarriere zit. Waarom zou je dat afsluiten bij Utrecht in de luwte als dat ook gewoon bij Feyenoord kan?

Zie hem nog eerder over 2jr naar ADO gaan, daar heeft hij ook een veel sterkere band mee zo hoorde mijn broer laatst toen hij in een koffietentje zat in de Witte de W. Straat en de vrouw van Jens….Neehoor geintje 🤣😉
Doordat je zelfspot hebt, kan ik het leuke grapje nu niet maken 😏. Wel slim van je…..
Richard = back! En er zit nog een soort van logica in je reactie ook.. ;)
Laat ze het geld van Timber dan maar terugstorten haha
@FTM denk je nog steeds dat feyenoord voor zerrouki gaat?
timber kan die positie prima invullen.
Ik gun Jens het allerbeste, maar Utrecht heeft ons ook volledig uitgeknepen met Timber. Hoop dat Feyenoord nu ook nog een mooi bedrag krijgt voor hem.
Idd, minimaal 1 miljoen voor onze Jens.
Dat is te weinig, maar heel veel meer zal het ook niet zijn gezien zijn leeftijd. 3 miljoen zal maximaal zijn (en dan ook doen).
Hoop echt dat hij blijft , een echte feyenoorder
Best grappig. Als hij invalt of basis staat is hij niet goed genoeg meer, kan het tempo niet aan enz enz. Nu komt er een ploeg die hem wil overnemen en dan is hij onmisbaar. Lekker laten gaan, zijn tijd bij Feyenoord zit erop.
Precies wat je zegt, hij is zeer gewaardeerd (niet onmisbaar) als invaller.
Ik hoop dat hij blijft, vanwege zijn persoonlijkheid, als cultuurbewaker en vanwege de nostalgie van de enorm belangrijke goals die hij voor ons gemaakt heeft. Daarnaast kan hij nog in 9 seizoenen op rij scoren voor ons, wat evenaring van het record van Coen Moulijn zou betekenen.

Anderzijds is hij niet zeker van speelminuten en zijn Jens zijn maatjes Guus en Bryan weg. Nu kan hij bij zijn oude club nog een paar jaartjes ballen, waar hij blijkbaar voor open staat. Dan gun ik hem dat, mits hij een fantastisch afscheid krijgt bij ons.
Alleen als hij zelf echt wil gaan, dan is het prima (nog steeds jammer)
Anders deze held gewoon behouden voor de club !
Aster Vranckx op te halen voor 6 miljoen! Zou uitstekende aankoop zijn.
Is al in onderhandeling met Milan?
Daar speelt hij niet veel. Bij ons speel je eufacup finales.
Klopt... maar salaris is wel hoger en zal dus daar voor kiezen.
Geen verkeerde speler als ik zo de YouTube video bekijk.
S6 Jens! Geef je van jetje bij Uutje!!
Ik denk dat Jens zeker nog van waarde kan zijn. Al jaren wordt geroepen dat hij uitgerangeerd is , ieder keer bewijst hij het tegendeel. Als Jens zelf graag wil, moet je hem niets in de weg leggen vind ik, maar ik zou hem graag in De Kuip zien en houden na zijn actieve carriere.
Last Utrecht maar rind de 7,5 ton betalen.
Dat lijkt mij een redelijk bedrag, iedereen tevreden. Transfervrij weg vind ik persoonlijk onzin.
Als Jens nog regelmatig wilt ballen dan kan die beter naar Utrecht gaan... en anders een functie bij Feyenoord wellicht? Het is en blijft onze feyenoorder...
Onze Jens moet je toch niet weg doen!!!!!!
Alleen als ze Ali ook verlossen. Pakket deal or no deal.
Zal wel een van de weinigen zijn, maar zijn vertrek is prima. Al eventjes 'over de datum' en met Bullaude kan Feyenoord ook weer verder. Jens heeft zich 8 seizoenen volledig ingezet voor Feyenoord, maar op de 33e nog even naar je oude club FC Utrecht gaan - via de voordeur - is prima voor alle partijen.
Is er een mogelijkheid dat Feyenoord zich gaat melden voor Aster Vranckx? Mag voor zes miljoen vertrekken bij Wolfsburg en goede vervanger voor Aursnes.
Vorig jaar had hij met de vormdip van Til zich in de basis kunnen spelen maar het lukte gewoon niet meer.

Als hij dan liever wil spelen dan derde keus zijn begrijp ik dat volkomen. Gauw afronden kan ie zondag er 2 maken en ons verder helpen.
Voetballend zeker prima voor alle partijen, echter gaan we hem in de kleedkamer wel missen. Hebben ook wat ervaren (Nederlandse) jongens nodig in zo'n groep.
En vergeet ook niet dat zijn salaris niet meer in verhouding staat tot wat hij nog brengt. Manchester United was vroeger perfect in het op tijd afscheid nemen van spelers; word tijd dat wij dit ook gaan doen
Volledig eens. Deze held mag van mij gaan afbouwen bij Utrecht, zonde om hem matige invalbeurten bij ons te zien afwerken. Voor de clubcultuur hoef je hem ook niet te houden, we worden nu weer topclub waarbij kwaliteit boven klaverjassen gaat. Ik onthoud liever de Toornstra uit het kampioensjaar.
Helemaal gelijk Rutger! Bizar eigenlijk hoeveel mensen er zijn die voor hem nog een grote rol zien op het veld. Maar iig s6 bij Utrecht!
https://www.voetbalnieuws.be/news/675109/vranckx-te-koop-vraagprijs-wolfsburg-bekend Optie voor Feyenoord?
Blijf het alleen onzin vinden dat er dan gesteld wordt dat het voor een vriendelijk prijsje moet. Utrecht heeft geprobeerd iedere cent los te pulken bij Timber en vervolgens moet Feyenoord een speler naar Utrecht laten gaan voor een 'vriendelijk prijsje'..
Ik hoop gewoon dat Jens blijft... Liever Jens op plek van Aursnes dan Zerrouki...
Nieuw transfer record!

Nee, zonder gekheid... Jens verdiend een afscheid door de voordeur en een functie bij de club.
Begrijpelijk dat ie weg wilt aangezien ie amper speeltijd zal krijgen, aan de andere kant vertrekt je laatste beetje ervaring nu ook.