Feyenoord Vrouwen met Sfeeractie op Varkenoord

De Feijenoorder

Gratis busvervoer naar Feyenoord V1 tegen PSV

Dennis

Tijdens de aankomende interlandperiode staat het Nederlandse competitievoetbal in het teken van het Vrouwenvoetbal Weekend. De Feyenoord mannen spelen dat weekend geen wedstrijd en dus zijn de spotlights gericht op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Het doel achter Vrouwenvoetbal Weekend is om gezamenlijk zoveel mogelijk supporters naar de stadions te krijgen. Op zondag 24 maart speelt Feyenoord Vrouwen 1 om 14.30 uur een uitwedstrijd in het Philips Stadion tegen PSV. Speciaal voor de supporters van Feyenoord is er een Feyenoord-vak ingericht in het stadion. 

Op naar een vol uitvak
Sinds de start van de Feyenoord Vrouwen reizen er iedere wedstrijd trouw supporters mee om de meiden aan te moedigen. Zo staat het record met meereizende uitsupporters nog steeds op naam van de Rotterdamse aanhang. Reden genoeg om ook tegen PSV te laten zien dat Feyenoord de trouwste supporters heeft in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Gratis busreis
Voor de wedstrijd in Eindhoven biedt Feyenoord, in samenwerking met FSV De Feijenoorder, meereizende supporters gratis busvervoer vanuit Rotterdam aan. Koop hier jouw ticket!

Delen

Reacties

Nog geen reacties