stengs

VK Sportphoto

Nieuws

Peersman na overtreding op Stengs: "Ik heb hem een berichtje gestuurd"

Moreno

Maandagavond kwam FC Groningen, de tegenstander van Feyenoord van afgelopen donderdag, weer in actie tegen FC Den Bosch. Na afloop van het duel interviewde de lokale Groningse omroep OOG Marvin Peersman, de man van de overtreding op Calvin Stengs.

Peersman wordt gevraagd of hij geschrokken was van de reacties op social media over zijn tackle. "Het was niet echt een tackle", begint de verdediger van Groningen. "Maar er zijn wel mensen geweest die me wat hebben gestuurd, maar mijn intentie was niet om hem te blesseren. Ik heb hem nog een berichtje gestuurd na de wedstrijd en ik hoop dat hij snel herstelt", aldus Peersman.

De 33-jarige verdediger, die een aantal jaar geleden ook al eens met een forse overtreding een rode kaart pakte in de Eredivisie, hoorde gisteren dat de schade voor Stengs beperkt is gebleven. "Voor de wedstrijd hoorde ik dat hij gelukkig niks heeft gescheurd. Ik ben blij voor hem." Na het sturen van het bericht, is voor Peersman de kous af. "Ik heb hem een bericht gestuurd met excuses. Voor mij is het daarmee afgesloten."

Delen

Reacties

Na die grove tackle is een berichtje zeker genoeg. Daarmee de kous af 🤦‍♂️.
Gelukkig heeft ie genoeg empatisch vermogen en zelfreflectie.
Het zou er bij moeten komen, wanneer hij wel de intentie had om hem te blesseren.
Maar voor mij nog onbegrijpelijk, dat de VAR hier niet ingreep, net als de overtreding van Emeran vlak er na die vol uithaalde op de enkel van Hancko. Ook dat had heel slecht kunnen aflopen.
Als dit geen tackle was hoe zou je t dan noemen?
Leuk van t berichtje en dat daar dan de kous mee af is, is wel heel makkelijk gedacht. Komt op mij een beetje over dat t hem geen moer interesseerd.
Berichtje gestuurd , kous af.Dat tekent een sportman vol berouw.Hulde voor Peersman , hoop niet voor hem dat hij ook zo'n lomperik tegen komt.Hij moet op cursus sociale vaardigheid
Wat moet hij nog meer doen dan? Bos bloemen sturen, elk weekend op bezoek en elke dag bellen hoe het gaat?
Dat lijkt me goed om te beginnen..
Wellicht dat een kappersbonnetje beter valt. De hippe nieuwe look van Stengs heeft natuurlijk af en toe onderhoud nodig.
Nee geen boemen is zonde , een keertje bellen of een bezoekje is voldoende. Groninger koek mee en een kadootje voor de kleine Stengs. Oprechte spijt derhalve .Tis hem vaker gebeurd die Peersman . Leermoment voor hem.Anderzijds zijn profs ,kan best een keer gebeuren. Gelukkig dat Stengs aardig snel terug zal zijn.
😁 Voor sommigen is het nooit genoeg. Als het niet over een Feyenoordspeler gaat bij wie zo'n overtreding begaan wordt, maar over een speler van de tegenstander, dan heeft werkelijk niemand het er meer over. Wordt ook wel selectieve verontwaardiging genoemd.
Had op z'n minst ná de wedstrijd zijn excuses kunnen aanbieden. Zo moeilijk is het niet
Je gaf Stengs wel een behoorlijke Peer man…..