hancko

Nieuws

Hancko: "Hebben niet laten zien wat we kunnen"

Van de redactie

Feyenoord heeft donderdagavond teleurstellend met 0-0 gelijkgespeeld tegen hekkensluiter FC Volendam. De ploeg van Arne Slot had de mogelijkheden om een doelpunt te maken, maar het vizier niet op scherp. Feyenoord wist 40 uitwedstrijden op rij tot scoren te komen, maar die reeks eindigt vandaag tegen de Volendammers. Dávid Hancko sprak na afloop op de persconferentie uitgezonden via ESPN.

"Het was heel teleurstellend deze wedstrijd", begint de Slowaak. "Vandaag hebben we niet laten zien wat we kunnen. Het is gewoon slecht. De tegenstander zette ons steeds goed vast en wanneer zij de bal hadden kwam die meteen lang naar voren. We hadden veel meer duels moeten winnen. De trainer zei na afloop dat we aan de bal wel eens een slechte dag mogen hebben, maar dat we zonder bal te weinig hebben gedaan. Zoals ik al zei hebben we vandaag niet laten zien wat we kunnen."

"Misschien dat we pas aan het einde van de wedstrijd de noodzaak door kregen dat we moesten winnen en iets meer risico gingen nemen om een doelpunt te forceren. De eerste helft was veel te traag en de tweede helft kwamen we niet tot scoren", vervolgde Hancko. Zondag wacht de Klassieker in een uitverkochte Kuip tegen aartsrivaal Ajax. De aftrap van die wedstrijd is om 14:30 uur. 

Delen

Reacties

Ik vind het echt te triest voor woorden dat een geheel elftal (ook Hancko deelde in de malaise) zo door de mand kan zakken. Natuurlijk begrijp ik dat de ene dag niet gelijk is aan de andere, maar dit had ik echt niet verwacht.
Gelukkig bij ajakkus ook 1-1. Zondag moeten we 020 opvreten!!
Al die tikkies breed van Feyenoord..., blijf het zeggen, er wordt bij deze speelwijze veel te weinig op doel geschoten! 😡
Volendam heeft keihard gespeeld en alles, maar dan ook alles om 1 punt te houden.
Op zo'n veld.....(Dit deed mij denken Vitesse - Feyenoord gaan liggen, uitdelen, veters strikken enz.
Feyenoord moet of de bal diep spelen en de 2e bal veroveren of de Dick Advocaat manier terug trekken en tussen de linies door voetballen.
Een plan B dus...
Maar ze ook vreselijk slordig gespeeld, aan de verkeerde kant dekken enz.
Eens met je reactie
Meer opportunistisch gaan spelen lijkt mij
Daarnaast doorselecteren met Nieuwkoop, Lopez op erg naar uitgang.