Hancko Slowakije (Proshots)

Pro Shots

Nieuws

'Hancko krijgt goed nieuws: MRI-scan sluit spierscheuring uit'

Moreno

Dávid Hancko heeft goed nieuws gekregen, zo melden verschillende Slowaakse media. De linksbenige verdediger van Feyenoord viel na 67 minuten uit tegen Oekraïne met een ogenschijnlijk flinke blessure, maar test lijken ernstig letsel te hebben uitgesloten.

Halverwege de tweede helft wilde de linksback van Slowakije een hoge bal uit de lucht plukken met zijn linkerbeen, maar daarbij leek hij een serieuze liesblessure op te lopen. Hancko bleef met veel pijn op het gras liggen, maar probeerde toch nog even door te spelen. Toch kwam hij er al snel achter dat het hem niet ging worden: Hancko werd gewisseld.

Volgens Slowaakse media lijikt de 26-jarige verdediger opgelucht adem te kunnen halen: uit de uitgevoerde MRI-scan bleek dat er geen scheur te zien is in zijn bovenbeen. Alhoewel hij geen langdurige blessure opliep, is nog niet zeker of de Feyenoorder woensdag om 18:00 uur in actie kan komen tegen Roemenië. Een cruciaal duel voor de Slowaken, die bij een punt nagenoeg zeker zijn van de achtste finales. 

Stand in Poule E:
1. Roemenië 2-3 (+1)
2. België 2-3 (+1)
3. Slowakije 2-3 (0)
4. Oekraïne 2-3 (-2)

Delen

Reacties

Wel een beetje jammer dit. Hij is "al" 26. Nu met het EK had je het meest eruit kunnen halen. Mooi ALS hij nog een seizoen blijft, maar dat zal wel de transfersom drukken ben ik bang.
@Bombarda Lukas Babalola wordt de nieuwe assistent trainer, weet Tipsbladet te melden
Bij de verkeerde column gereageerd mijn fout,
Ben blij dat het meevalt.

Zo to zien is hancko ook helemaal klaar met zijn blessure als je ziet welke vinger hij opsteekt. 😉
Top, maar graag niet forceren woensdag 🙏