yv2024215yv2024215a1c03435

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman niet tevreden na gelijkspel: "Eerder teleurgesteld"

Moreno

Quilindschy Hartman leverde vandaag zijn zesde assist van het seizoen af. De afgemeten voorzet werd uitstekend naar de grond gekopt door Igor Paixão, wat de 1-0 betekende. Ondanks zijn assist baalt de 22-jarige vleugelverdediger van het resultaat, vertelt hij tegenover ESPN

Hartman zag dat beiden ploegen uit het niets een doelpunt maakten. "We deden elkaar eigenlijk pijn op het moment dat je het niet verwachtte", aldus de linksback. "Maar als je met 1-0 de rust ingaat, hoop je wel met een beter resultaat dan 1-1 de kleedkamer weer in te gaan. Ik denk toch dat we eerder teleurgesteld zijn dan tevreden."

Hartman werd gevraagd of zijn assist voelde als het maken van een doelpunt. "Wel een beetje, ja. Ik was er al een tijdje naar op zoek. Voor het seizoen heb ik al aangegeven dat ik meer assists moet geven. Nu heb ik er eentje meer dan vorig seizoen, dus dat is een goede ontwikkeling. Ik kan nog steeds veel meer, maar het is wel lekker dat hij weer een keer goed valt", besluit hij.

Delen

Reacties

Wij zijn altijd op ons best als de backs mee opkomen. Tegen de betere ploegen lukt dit nog niet altijd. Het is me opgevallen dat hij de laatste weken vaker een steekbal rechtstreeks naar het strafschopgebied probeert. Vaak is het goed gezien, maar zit er telkens net iemand tussen. Het is goed dat hij er nu op loopt te loeren, nu moeten ze nog wat vaker gaan aankomen. Die voorzetten van hem zijn al goed.