hendriks

VK Sportphoto

Nieuws

Hendriks over optie: "Eerlijk gezegd moet ik nog horen wat de bedoeling is"

Twan

Feyenoord huurling Ramon Hendriks heeft afgelopen zondag eindelijk zijn eerste officiële wedstrijd voor FC Utrecht gespeeld na een maandenlange blessure. FC Utrecht heeft in de huurdeal een optie tot koop, maar of deze gebruikt zal worden is nog onduidelijk, zo vertelt Hendriks aan Voetbal International

Hendriks vertrok met een goed gevoel op huurbasis naar FC Utrecht, maar raakte in de voorbereiding zwaar geblesseerd. Door een Kruisbandblessure kon de verdediger pas eind februari zijn eerste minuten maken bij jong FC Utrecht. Afgelopen zondag kon de verdediger tegen NEC debuteren bij het eerste team.

Hoewel Hendriks nu pas zijn eerste minuten kan maken voor FC Utrecht, moet de club voor het eind van het seizoen al beslissen of het de koopoptie in de huurdeal gaat gebruiken. "Hoe het vervolgens verder gaat? Ik heb momenteel geen idee" vertelt Hendriks, "Dit was natuurlijk pas mijn eerste officiële wedstrijd voor Utrecht. Eerlijk gezegd moet ik nog horen wat de bedoeling is. Voor mij is het zaak om fit te blijven én nog fitter te worden om de negentig minuten goed aan te kunnen."

Delen

Reacties

Hoop dat Utrecht hem niet koopt, en hij weer aansluit bij Feyenoord, hij is zeker niet slechter dan Rasmussen.