Betrouwbaar
boetius

Transfers

'Hertha BSC wil Jean-Paul Boëtius vastleggen'

FeyenoordTM

Het Duitse Hertha BSC wil zich verzekeren van de diensten van Jean-Paul Boëtius. Dat meldt onderstaande Siewinho op Twitter. Maandag komt Kicker met meer informatie rond de belangstelling van de Bundesligaclub, die niet nieuw is. 

Jean-Paul Boëtius traint al een dikke week mee met Feyenoord. Hij heeft vorige week in de wedstrijd tegen Royale Union Saint-Gilloise en ook vandaag tegen Olympique Lyon minuten mogen maken in het shirt van de Rotterdammers.

Het is bij Feyenoord bekend dat, wanneer Boëtius mogelijk tekent, het één van de grootverdieners moet gaan worden van de huidige selectie. Wanneer de geboren Rotterdammer de clubleiding voldoende overtuigd heeft, is de kans groot dat er ook bij Feyenoord een 2-jarig contract voor JPB klaarligt. Knopen zijn nog niet doorgehakt.

Arne Slot was zondag vrij tegenover de camera van ESPN nog vrij duidelijk over de situatie. "Hij traint in eerste instantie mee. Als de zo is dat wij besluiten om wat met hem te willen, moet hij dat vervolgens ook nog zélf willen. Op dit moment is het alleen meetrainen. Voor de posities waar hij voor in beeld komt, zijn wij eigenlijk vrij goed voorzien met Orkun Kökçü, Fredrik Aursnes en Mats Wieffer, die helaas nog geblesseerd is."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Teken alsjeblieft niet bij Feyenoord. Zag er gisteren oke uit maar ik zie hem ten opzichte van wat we nu hebben geen meerwaarde.
Jammer dat hij niet blijft, we hebben ook nog teveel overbodige middenvelders.
Diemers, Hendrix, Bassett en ook Toornstra is denk ik nu echt over. Die kan beter zijn maar weer gaan opzoeken in Japan.
Bassett kan je er beter bij hebben dan Boëtius.
Sorry dat baseer je op wat???
Handelingssnelheid van Jp is een stuk hoger dan basset zag je gisteren wel.
1x raken en door
Zijn balcontacten zagen er gisteren prima uit
Versterkingen zijn niet nodig, we hebben inmiddels al 2 keer gescoord in de voorbereiding.
Boetius hoeft van mij echt niet naar Feyenoord terug te komen.
Heintje Davids moet maar lekker ergens gaan voetballen voor het grote geld,
want als ik Boetius was zou ik elke kans pakken.
@FTM hoe zit het nou precies met Hartjes? Maakte vorig seizoen nog zoveel indruk.
Tussen leuk meevoetballen en indruk maken zit wel een verschil. Hij heeft bij o21 ook veel te weinig zijn stempel kunnen drukken. Je zit met het dilemma rondom o21. Houd je zo’n speler erbij met grotere kans dat promotie dit seizoen wel gaat lukken, verhuur je ‘m.
@FTM hoeveel procent kans dat hij bij herta gaat tekenen en hoeveel procent kans dat hij bij Feyenoord tekent?
Die kan ik beantwoorden. 33% Feyenoord, 48% Hertha, 19% elders.
Kijk nog even naat je eigen vraag. Bij domme vragen kun je een dom antwoord verwachten.
Om heel eerlijk te zijn.. 50/50%
Aurnes die gaat dus en Wieffers staat er niet meteen
Als het goed is wordt Timber nog gehaald, dus dan staat de vervanger van Aursnes er al. Utrecht zal niet voor niks op zoek zijn naar een vervanger en die al bijna binnen hebben.
Timber is dus echt geen vervanger voor Aursnes. Totaal 2 verschillende spelers!! Ook Geertruida op die plek is het net-niet
Over JP ben ik wel echt positief gestemd. Nederlandse speler, kind van de club , kent de stad etc..

Belangrijker vind ik zijn overzicht(!) Hij heeft al 2 tot 3 keer gekeken voordat hij de bal heeft; hierdoor kan hij in 1 keer doorspelen
Pfff dat is goed nieuws!
Nog meer goed nieuws:

Is gesloten! Santiago Giménez verlaat Cruz Azul en versterkt Feyenoord
De Mexicaan speelde zijn laatste wedstrijd in Mexico tegen Puebla waar hij een tweehonkslag scoorde...

Zojuist in Mexico bekend gemaakt.
Nog niet rond, maar iedereen weet het vrij zeker: Dit komt goed.
Ja, mooie boel, wij willen wél een voetballer 🤔
Zag een heel geëmotioneerd filmpje wat verdacht veel op afscheid nemen lijkt inderdaad!
Gewoon raar dat hij grootverdiener moet worden dan, op basis waarvan denkt hij dat verdiend te hebben? Prima als Slot hem er bij wil, maar we moeten niet vergeten op welke manier Boëtius tweemaal is vertrokken bij Feyenoord. Dat was met de staart tussen de benen en zeker niet door de voordeur. De grootverdiener zou iemand moeten zijn de altijd respectvol is omgegaan met de club en die een uithangbord is voor Feyenoord, zoals Toornstra, Kokcü, Bijlow of Trauner.
Zie het als én salaris én tekengeld.
Eate man is wat mij betreft geen euro meer waard.
Mooie tijd gehad, goede lach op z'n kop maar. Het is tijd om emotie opzij te zetten!
Hopelijk komt er nog een Bewerken optie, is weleens lastig ja.
Dat is het mechanisme als een speler transfervrij is. Die hoeft geen transfersom te kosten en willen dat via hoger salaris (wat JPB in Bundesliga ook al gewend was) en tekengeld te gelde maken.
Je merkt op zich dat met zn invalbeurten hij wel steeds Feyenoord weer een beetje aan de praat kreeg. Zou hij bereid zijn op de bank te gaan zitten is hij beter dan de invallers die wij nu hebben.

Maar kan me voorstellen dat hij ergens basis wil spelen. Vraag me af of het Hertha is, had ie ook bij Mainz kunnen blijven toch?
Nou, prima dan. Vond hem niet heel sterk spelen, maar ook niet slecht. Als hij teveel salaris vraagt, wat waarschijnlijk is, dan kan hij beter naar Hertha vertrekken. Wel zonde van de tijd en moeite die in hem is gestopt. Had ook naar nieuwe jeugd kunnen gaan.
@FTM is Feyenoord verder nog met andere buitenspelers bezig buiten Ramazani? Lijkt mij dat die jongen ons niet direct sterker maakt. En zijn er bij jou al namen bekend voor de positie van linksback? Zo ja, ben je enthousiast over die targets?
@FTM zijn er nog leuke updates over eventuele versterkingen . Kunnen wel wat leuk nieuws gebruiken na deze treurige dag voor Feyenoord .
Is het besef er nu onderhand dat Feyenoord op aantal posities SNEL moet doorpakken? Je hebt tot eind augustus gewoon 4 wedstrijden te gaan…..
Topgun het hem ook! Zijn carrière is net een film.
Leuk voor de breedte maar grootverdiener vind ik hem niet waard
Meerdere malen een speler minuten laten maken die uiteindelijk voor een andere club fit aan het worden was. Wat een zwaktebod....
Het Twitter account geeft aan dat BSC zich met Boëtius zal versterken, maw: al rond.
Zou hem toch voor een normaal salaris proberen vast te leggen, vond hem vandaag een soort rustpunt uitstralen op het middenveld
Denk dat hij wel grootverdiener wil worden als Feyenoord heb gaat halen.
@ftm Gaat de naam Aouchiche nog rond bij Feyenoord ?