jbr-sports-photography-feyenoord-lazio-roma-1-0-03-11-2022-29-1

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

"Het enige dat ik niet leuk vind, zijn de supporters van Feyenoord”

Van de redactie

Feyenoord won in de groepsfase van de Europa League in De Kuip van SS Lazio door een goal van Santiago Gimenez (1-0). Voor de Italianen betekende de nederlaag dat zij Europees een doorstart maken als instromende club in de Conference League. Daarin ontmoeten de Romeinen met AZ wederom een Nederlandse club. Toch is Lazio-trainer Mauricio Sarri de avond in Rotterdam nog niet vergeten.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met AZ, haalde Sarri nogmaals uit naar Feyenoord. De trainer van de huidige nummer twee in de Serie-A werd gevraagd naar het niveauverschil met het Nederlandse voetbal. “Het niveauverschil met de Serie A is niet groot. De Eredivisie mist alleen een team van het niveau Napoli, maar verder zijn de clubs gelijkwaardig”. Het enige dat ik niet leuk vind aan het Nederlandse voetbal, zijn de supporters van Feyenoord.”

Daarmee doelt Sarri op de gebeurtenissen in tijdens de Europa League wedstrijd op 3 november jl. Die avond maakte de trainer kennis met een kolkende Kuip dat zich vanaf de tribune flink liet gelden. Na afloop klaagde Sarri over bier dat naar de dug-out was gegooid, evenals een katheter met urine. Ook had hij zich verbaasd over de house-muziek voorafgaand aan het duel en het gedrag van de fans op de tribune. In de Italiaanse media vertelde de coach dat De Kuip iets weg had van een psychiatrisch ziekenhuis.

Zie hier het fotoverslag de betreffende avond. 

Zie hier het de sfeeractie voorafgaande aan de wedstrijd.

Delen

Reacties

bloedaandepaal
Vergeten ze ff hun fascistische aanhang. Dit is toch de club met Hitler groet.Dit is de club van dictator musolini en waar z'n klein zoon speelt.was ook n tijd dat er geen donkere spelers welkom waren.
Slechte verliezer
Mooi. Hij is ons dus duidelijk nog niet vergeten ;-)
kameraadje1908
Ik kan me er wel iets bij voorstellen.
Ik zit er regelmatig en als ik dan zo'n doorgesnoven gozert zie met vijf bekers bier, de meest walgelijke verwensingen schreeuwend....
En dan de verbaasde blik van de kinderen die daar ook van mee mogen genieten....
Triest.
Man stel je niet zo aan, Alsof er in de pizzeria niks gebeurd. Naast hem hem heb je ook nog boomer als een aad de mos (gebruik geen hoofdletters) die zegt dat het erop lijkt dat scheidsrechters de ranglijst van de Eredivisie bepalen. Hij ziet de laatste weken wel vaker dat arbiters hun stempel op een wedstrijd van Feyenoord drukken. "Dat gaat toch nu wel een beetje opvallen, ook met Arne Slot. Die krijgen toch wel heel veel gunstige momenten via de scheidsrechter. Het lijkt wel of de scheidsrechters op dit moment de ranglijst van de Eredivisie aan het bepalen zijn en dat verontrust me een klein beetje." Die man moet opgenomen worden en tegen zichzelf worden beschermd.
Mag het een keer in het voordeel van Feyenoord vallen al jaren gaat het alleen maar naar Ajax
Nou ze drukken nogal een stempel.
Keuren zomaar doelpunten af omdat de tegentander buitenspel staat en boren minimaal 4 punten door je neus.
Ach. Als hij maar blij is met die fascisten die zich Lazio suporter noemen......
Precies. Dat 'ie z'n muil houdt inderdaad.