Bevestigd
yv-06-03-2021-14002021

VK Sportphoto

Nieuws

Fit ogende Arnesen duikt op bij toernooi in Ghana

FeyenoordTM

Voormaalig technisch directeur Frank Arnesen lijkt volledig hersteld te zijn van de infectie aan zijn knie. De Deen dook afgelopen week op Ghana, waar hij een door zijn zoon georganiseerd voetbaltoernooi bezocht.

Afgelopen augustus werd bekend dat de wegen tussen Feyenoord en Arnesen gingen scheiden. De Deen werd uitgekocht. Feyenoord maakte destijds al bekend geen haast te hebben om een opvolger voor Arnesen te vinden.

Er loopt bij Feyenoord nog altijd niets concreets rond de opvolging van Arnesen. Eerder kwam via de clubleiding naar buiten dat men niet langer opzoek gaat naar een nieuwe technisch directeur, maar naar een technisch manager.

Algemeen directeur Dennis te Kloese lichtte destijds toe dat er geen haast geboden is bij opvolging: ‘Die noodzaak is er niet, omdat de transferwindow is afgelopen en we, na het uitvallen van Frank, de afgelopen periode al een werkverdeling hadden opgetuigd die nog wel even kan voortduren. Bovendien staan veel zaken aan de voetbalkant er juist goed voor. Dit zeker ook door Frank zijn inspanningen.’

Sebastian Arnesen, de zoon van, bracht eerder dit weekend onderstaand bericht op Instagram:

e6409654-cbd0-4e89-ba91-ce8662503ef4

As some of you will know my father had very serious health problems with a virus in his knee and body and because of that he had to stopped working at Feyenoord a year ago ;-(

This was a very sad period where we as family and friends worried a lot about his health!😔

But look at him now! 😉
Top fit again and shining as before!💪😉
And what a smile! 😄💙

I am soooo unbelievable happy to have been able to take my father with me to Ghana and show him my passion because it all started with him and I thank all what I have been able to achieve and experience in football to him!🙏

To see him enjoy this so much brings tears to my eyes!🥹

For me he is a living legend and such a humble and great father!

Take good care of your loved ones because bad health problems can change our lives in 1 sec!🙏

Enjoy and have a great weekend Amigo’s and Amiga’s 💙

#FatherAndSon 👊🏻
#FrankArnesen 🇩🇰

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik heb al een paar keer op deze site aangegeven dat ik Ferry de Haan als TD zou zien komen. Maar een terugkeer van Arnesen is ook in orde. De oriëntatie op Scandinavië en Midden-Europa als speerpunten, naast Nederland, in de scouting overtuigt mij meer dan de Amerikaanse voorkeuren van Te Kloese.
De Feyenoord directie heeft een grote fout gemaakt om Frank Arnessen te laten gaan.Frank Arnessen en Arne Slot hebben meer verstand van voetballen dan de rest van de Feyenoord directie bij elkaar.
Haal hem terug!
Kon zijn functie als technisch directeur niet meer uitvoeren vanwege een dikke knie. Werd op non actief gezet en eruit gegooid. Had niks te maken met verduisteren geld hoor. Iedereen weet dat een dikke knie reden voor ontslag is bij een bureaubaan.
Vind het wel een gemis hoor. Ook al doet ten kloesen goed werk, maar ik vind dat hij teveel zelf wil doen,
Blijf het jammer vinden dat er niet een modus is gevonden om hem te behouden. Als TM is Ferry de Haan nu wellicht een optie?
Koning_Pindakaas
@FTM al enige schot in de zaak betreft contractverlenging Geertruida?
Koning_Pindakaas
Denk jij dat het überhaupt goed gaat komen voor aankomende zomer...
Ik denk dat hij vertrekt
Kunnen we een petitie starten?
@FTM, is er ook maar een minuscule kans dat hij terug zal keren als manager ipv directeur?
Absoluut uitgesloten door de directie..
Thanks. Zonde
Pietje_Visstik
Gevaarlijk. Als Slot weggaat, moet te Kloese nog meer doen én een nieuwe trainer zoeken. Je moet jezelf niet zo onmisbaar maken. Als Te Kloese altijd al de beste keuze op elk dossier zou maken zonder tweegesprek met een technische man.
Keje Molenaar halen heeft ook een Feyenoord verleden....