Bevestigd
brendan-rodgers-celticfc-twitter

CelticFC

Europees

Het programma voor Celtic-thuis

FeyenoordTM

Feyenoord neemt het morgenavond tegen Celtic op voor het eerste duel in de groepsfase van de UEFA Champions League. Dinsdag wordt er om 21:00 in een uitverkochte Kuip afgetrapt.

Celtic traint momenteel in Schotland, waarna de Schotse formatie van trainer Brendan Rodgers het vliegtuig instapt richting Nederland. Vanuit De Kuip houdt de genoemde oefenmeester om 18:15 een persconferentie ter voorbereiding op het treffen met Feyenoord.

De Rotterdammers beleggen het persmoment, volgens planning (in realiteit meestal iets later), maandag al om 14:30. In de namiddag traint de formatie van hoofdtrainer Arne Slot nog besloten om 17:15 op sportcomplex 1908.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kameraden, ik ga morgen eens met de auto richting de Kuip ipv OV. Weet iemand of ik vanaf P+R Beverwaard bij de Kuip kom met de tram, ivm de werkzaamheden Roseknoop??
Ja, duurt alleen wat langer want je moet vanaf de tijdelijke halte een kwartier, twintig minuten lopen naar het stadion. Tramritje zelf duurt ook iets langer dan normaal.
Hey Jochem, ja maar die bussen zitten vaak overvol kun je niet op rekenen met de tram ga je naar Breeplein (duurt langer dan gewoonlijk) moet je vanaf daar nog 10/15 min lopen.
Afstoffen die Champions League hymne ...