fsv-de-feijenoorder

De Feijenoorder

Hieperdepiep, FSV De Feijenoorder bestaat 93 jaar!

Van de redactie

FSV De Feijenoorder is vandaag jarig! De supportersvereniging, die zich al decennia lang inzet voor de Feyenoordsupporters, heeft weer een jaar toegevoegd aan de toch al zo rijke geschiedenis. En ze zijn nog lang niet moe!

De Feyenoord Supportersvereniging werd op 3 mei 1931 opgericht. Aanleiding was het besluit van het toenmalige bestuur van Feyenoord om de thuiswedstrijd tegen Ajax niet in het stadion aan de Kromme Zandweg te spelen, maar op Spangen. Uit onvrede hierover kwamen enkele Feyenoordsupporters in actie. De Feyenoord Supportersvereniging was geboren.

Na vele jaren is de supportersvereniging ook nu nog springlevend. Met meer dan 19.000 leden is het één van de grootste van Nederland.  Onder het motto ‘Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij. Feijenoorders, dat zijn wij!’ melden steeds meer supporters zich aan. Allemaal met dezelfde passie voor de club van rood en wit.

Sfeeracties
Het loont om lid te zijn. Om 'Feijenoorder' te zijn. Zo behartigt de supportersvereniging de belangen van alle Feyenoordsupporters. Bovendien is het de drijvende kracht achter de schitterende sfeeracties in de Kuip, waarvan iedereen geniet. Dit kost niet alleen vele uren van gepassioneerde vrijwilligers, maar ook geld. Door lid te worden steun je automatisch de meest fantastische sfeeracties.

Een lidmaatschap beland ook maandelijks op de deurmat, in de vorm van Hand in Hand, het magazine van FSV De Feijenoorder dat bomvol interviews, achtergrondverhalen en opmerkelijke supporters staat. Dit alles prachtig vormgegeven en voorzien van machtige foto’s.

Daarnaast krijgen leden korting op speciale supportersreizen, toegang tot het exclusieve ledenportaal en worden gedurende het jaar tal van ledenactiviteiten georganiseerd. Twijfel niet en wordt vandaag hier nog lid. Word Feijenoorder!

Voor rood-witte ondernemers
Ook steeds meer ondernemers bieden hun hulp aan om supporters op de allermooiste manier van Feyenoord te laten genieten. Speciaal voor hen heeft de supportsvereniging een eigen businessclub gelanceerd: de Club van 1000.

Want FSV De Feijenoorder is er niet alleen voor de supporters, maar ook voor de bedrijven die Feyenoord een warm hart toedragen. Om gezamenlijk het warme clubgevoel te bevorderen en de banden op spetterende netwerkavonden aan te trekken. Bent u een echte rood-witte ondernemer, en wilt u meer informatie over deze exclusieve ondernemersgroep, neem dan hier een kijkje.

Partner
1908.nl feliciteert haar zeer gewaardeerde partner en spreekt de wens uit nog lang gezamenlijk op te trekken voor het beste voor Feyenoord en haar supporters. Samen op weg naar weer een cup!

Delen

Reacties

..."Met meer dan 19.000 leden is het één van de grootste van Nederland."...

Klinkt als vrij weinig als je kijkt hoeveel Feyenoordsupporters er zijn in totaal. En bij andere (grotere) clubs hebben ze ook honderdduizenden fans. Dus waag te betwijfelen of deze uitspraak klopt.
Zolang die stompzinnige radioreclame niet meer wordt uitgezonden vind ik alles best.
Zolang die stompzinnige radioreclame niet meer wordt uitgezonden vind ik alles best.
19.000 leden. Dat is +2000 in twee jaar. Heel gaaf! Gefeliciteerd kameraden!
Op een heel Legioen is dat bizar weinig 😜
Is maar net hoe je het bekijkt. Het is prachtig dat ze +2000 zijn. Dat is wel een prestatie, zeker als je beseft dat ze jaren terugliepen. Gewoon goed gedaan! Als Feyenoord nu ook het ticketing voordeel weer geeft aan de vereniging dan kruipen ze weer terug naar oude ledenaantal!