timon-wellenreuther

VK Sportphoto

Nieuws

“Hij schoot hem perfect in de hoek”

Van de redactie

Door de polsblessure van Justin Bijlow stond vandaag Timon Wellenreuther onder de lat voor de kraker tegen PSV. Voor de Duitser betekende het direct zijn officiële debuut voor Feyenoord.

“Ik was heel blij om weer op het veld te staan. Als voetballer is het heerlijk om het gevoel weer terug te hebben”, zo vertelde hij tegenover ESPN over zijn plotselinge basisplaats. 

Wellenreuther kreeg gisteren te horen dat Bijlow zou afhaken en hij zijn plek moest innemen. “De hele tijd was ik gefocust op dit moment en nu was het moment hier.” 

De Duitse keeper was enigszins tevreden over zijn optreden. “Je voelt de spanning, maar aan het einde ging het goed. Ik krijg twee doelpunten tegen, dus ben niet helemaal tevreden. Als team speelden we heel goed. De supporters schreeuwen je naar voren en de tweede helft bleef je er in geloven. Uiteindelijk scoorden we dan nog de 2-2.” Bij de 0-2 van Thorgan Hazard kon de doelman het schot in de korte hoek niet keren. “Hij schoot hem perfect in de hoek”, aldus Wellenreuther, die niet vind dat de bal houdbaar was. 

Nu Bijlow voor meerdere weken is uitgeschakeld, mag Wellenreuther zich opmaken voor meer wedstrijden. “Daarvoor ben ik hier en speel ik voor Feyenoord. Ik wil altijd spelen, maar ik vind het vervelend voor Bijlow. Dat is soms voetbal en dat kan hard zijn.”

Delen

Reacties

Die 0-2 had hij gewoon moeten hebben
Gewoon perfect in de hoek. Die had bijlow ook niet gehad... De 1e goal kun je iets over zeggen, dat is een 1 op 1 die bijlow misschien wel gekeerd zou hebben.
Ik denk dat bijlow ze allebei zou hebben gepakt
Hij hoort een kleine twee meter verder naar voren te staan. Dan pakt hij hem wel.
Is een solide keeper een perfecte reserve
Gewoon goed gedaan.
Keepte prima!
Superfeijenoorder
Superfeijenoorder
Keepte een goede wedstrijd geen fouten gemaakt