lampjes kuip

Nieuws

Volle Kuip klapt in 12e minuut voor Thijs Slegers

Van de redactie

Vandaag hebben de supporters in De Kuip hun steun betuigd aan Thijs Slegers, de perschef van PSV. Slegers kreeg recentelijk te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. 

In de 12e minuut van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV klapten  de ruim 47.500 aanwezige supporters een minuut lang. Daarna klonk 'You’ll Never Walk Alone' van de tribune. Tevens waren er op diverse plaatsen spandoeken te zien met steun betuigende teksten. Voorafgaand aan de wedstrijd werd door beide supportersgroepen opgeroepen om op deze manier Slegers een hart onder de riem te steken. 

Na afloop van de wedstrijd stuurde Slegers een berichtje aan trainer Arne Slot, om hem te bedanken voor de supportersactie, zo meld Algemeen Dagblad.

Als steunbetuiging droegen de PSV-spelers bij het betreden van de grasmat een speciale shirts met daarop de tekst ‘Sterke Thijs’. Slegers, oud-journalist en huidig manager mediazaken bij PSV, werd een paar jaar geleden getroffen door leukemie en maakte afgelopen donderdag bekend dat hij niet meer beter wordt. Via social media deed de 46-jarige Slegers een oproep om stamceldonor en bloeddonor te worden, zodat andere zieke mensen in de toekomst geholpen kunnen worden.

Zie hieronder de beelden van de indrukwekkende steunbetuiging. 

Delen

Reacties

Het was in de 13de minuut, maar dat terzijde....
Ik vond het maar een slappe actie. Halfbakken. Ik heb weleens massalere en overtuigendere acties meegemaakt. Doet overigens niets af aan de allerbeste intenties van mensen hoor. Maar het had mooier gekund, laat ik het zo zeggen.
Om vervolgens de hele 2e helft "Danny is een k..****" te zingen...lekker hypocriet allemaal. En jezelf maar weer lekker op de borst slaan hoe goed publiek we zijn...