Bevestigd
schermafbeelding-2023-09-20-om-174026

Feyenoord.nl

Nieuws

'Home Pro' variant verkrijgbaar in fanshop

FeyenoordTM

Feyenoord heeft woensdag de eerste Home Pro shirts op de markt gebracht. Als eerst is de duurste versie van het thuistenue verschenen. 

De kosten van het Home Pro shirt van Castore bedragen honderdvijfentwintig euro en is beschikbaar in de maten S tot 5XL.

Klik hier om een Home Pro shirt te bemachtigen.

Ben jij een trouwe supporter van Feyenoord Rotterdam? Toon jouw liefde voor je favoriete Nederlandse voetbal club met dit officiële Feyenoord Pro Heren Thuisshirt Met Korte Mouwen uit onze Feyenoord ‘23/’24 collectie. Ontworpen in de iconische teamkleuren, waardoor je eruit ziet en je voelt als een kampioen.

  • Gekruiste V-hals 
  • Geribbelde halslijn en boord
  • Ingezette korte mouw 
  • Laser gesneden okselventilatie
  • Ingezet paneel aan de zoom
  • Tweelingnaald coversteek bij de hals en mouw
  • Verticale print op body en mouw
  • Geborduurd logo op de linkerborst

Bovenstaande tekst komt via Feyenoord.nl.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Uit de beschrijving van dit shirt: 'herbergt dit een eerbetoon aan de iconische prestaties die Feyenoord leverde in 1924 en 1974'
Wat zou dit eerbetoon zijn? Waar zie ik dit terug?
Echt belachelijk dit, Castore blijft teleurstellen. Kom eerst eens met een fatsoenlijk uit- of 3e tenue (Dat groene shirt ziet eruit alsof het 10 maanden in bleek gelegen heeft) voordat je met duurdere 'pro' shirts aankomt zetten.

Ik vind het ook best wel brutaal dat je je reguliere shirts met een Wibra kwaliteit voor €90,- durft te verkopen, daar vervolgens een regen van kritiek op krijgt en ipv daar iets aan te doen, je een extra thuisshirt voor €125,-!!!!! euro op de markt brengt.

En dat noemt zich een supportersmerk? Iedereen die het originele thuisshirt al heeft gekocht zou dit gratis moeten krijgen, inclusief excuusbriefje.

Geld, geld, geld, geld
Vindt persoonlijk ook dat je eerst je problemen en leveringen met je gewone shirt moet oplossen voordat je met zo een shirt komt.

Maar misschien is het met voorbedachte rade gedaan.Denk dat er toch een hoop mensen die verder weg wonen, of buitenlanders die in de fanshop zijn en een shirt willen hebben deze gewoon kopen als de rest uitverkocht is.
Deze pro versies zijn heerlijk voor de spelers, maar trap er niet in.. die extra features komen de duurzaamheid niet ten goede!
Wat is her verschil tussen deze en normale
Ja super mooi allemaal hoor!leuk dat ze wel die dure troep hebben maar nog steeds van de normale uitshirts niks aan kindermaten geleverd wordt😡.

1 groot drama.ben in de laatste 2 maanden al een keer of 8 bij de fanshop geweest met die kleine omdat ie zo graag een uitshirt wil maar je gaat elke keer voor jan ***!vooral de grotere kindermaten worden niet geleverd.

Hoorde vandaag ook dat er weer een aantal letters,badges niet meer waren om te bedrukken.Echt nog nooit zo slecht meegemaakt.Maar natuurlijk leveren ze wel stuk duurdere home-pro shirts in grote maten.
Als het maar meer oplevert dat is belangrijker dan die kleine apen blij maken.
Je kan ook eerst ff bellen en vragen of ze er zijn. Scheelt teleurstelling van de kleine;)
Ja precies, waar halen ze het lef vandaan. 1/10 dit
Je het wel echt geld teveel als je dit koopt