sebaoui-dordrecht-mvv

VK Sportphoto

Nieuws

Huurling Sebaoui: "Ik word bijna dagelijks gebeld door Feyenoord"

Moreno

FC Dordrecht doet nog altijd mee om directe promotie in de Keuken Kampioen Divisie. Onder andere dankzij Feyenoord-huurlingen Antef Tsoungui, Ilias Sebaoui, Shiloh ’t Zand en Korede Osundina presteert het elftal van Michele Santoni boven verwachting. Linksbuiten Sebaoui scoorde gisteravond tegen ADO Den Haag en verscheen voor de camera van RTV Rijnmond. 

“Ik had het laatste jaar een heel moeilijk seizoen. Ik ben hier naartoe gekomen voor speelminuten en krijg veel vertrouwen van de coach. Hier speel ik altijd negentig minuten en ik doe mijn ding. Voor mij is het belangrijk om, als jonge speler, aan speelminuten te komen en die krijg ik hier. Ik ben heel blij dat ik bij Dordrecht ben gestald.”, aldus de vleugelspeler. 

De 22-jarige Sebaoui, die een verbintenis tot medio 2025 heeft lopen bij Feyenoord, wordt door de club waar hij onder contract staat nauwlettend in de gaten gehouden. “Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij Dordrecht”, vertelt de Belgisch-Marokkaanse speler.

De focus van Sebaoui ligt nu vooral op de prestaties met FC Dordrecht. ''We dromen van de play-offs, die willen we zeker behalen. Daar ga ik mijn best voor doen.” Over zijn toekomst kan hij nog niet veel zeggen. “In de zomer zien we wel, wanneer ik terugkeer naar Feyenoord. Dan gaan we een goed gesprek voeren over mijn toekomst.” 

Delen

Reacties

Hoeveel zouden wij nou krijgen voor zo'n jongen als we hem na dit seizoen gaan verkopen? Dat zal toch niet meer dan 8 ton zijn lijkt mij.
Mooi om te zien dat Feyenoord leert van haar fouten. Ik meen dat oud Feyenoord huurlingen klaagden over dat Feyenoord niks van zich liet horen.
Ik word bijna dagelijks gebeld door mijn vriendin. Het is ook haar plicht om te weten hoe ik me voel…..
De wekker van Siri telt niet ouwee
Hopelijk kan hij doorontwikkelen, maar vooralsnog is 8 doelpunten en 5 assists in de KKD gewoon niet goed genoeg. Er is een enorm verschil tussen de Eredivisie en de KKD. Daar komt bij dat tegen Feyenoord 90% van de teams met 10 verdedigers en een keeper spelen, dus je hebt veel minder ruimte. Nog een seizoen Dordrecht lijkt me het beste en dan hopen dat hij een hoger niveau kan halen dan 'hij doet het leuk'.
Dat verschil is niet meer zo groot. Afgezien van de topploegen is de eredivisie en de KKD qua niveau enorm naar elkaar toegegroeid.
Ik hoop dat Sebaoui, ‘t Zand en Tsoungui in de voorbereiding kansen kreigen, vooral over de laatste twee ben ik enthousiast (middenveld en centrale verdediger) die kunnen echt wel eens kansen krijgen met vooruitzicht op vertrekkende spelers. Sebaoui verdient wat mij betreft ook een eerlijke kans alleen zal te maken krijgen met hevige concurrentie. (misschien wel teveel). Die Amerikaan zou ik nog een jaartje hier stallen voor meer minuten.
Dit gaat gek klinken maar ik heb juist vertrouwen in Sebaoui.
Toevallig gisteren live gezien maar die jongen heeft echt wel potentie.
Tsoungui vond ik zelf wat te lomp en heb ik mijn twijfels bij.
'T zand viel mij niet op maar kwam mogelijk ook door zijn rol.
Tot slot Osundina zou ik nog ergens stal voor een seizoen is denk ik nog wat jeugdig.
‘t Zand had een prachtige assist, en is misschien wel de beste van de 3. Maar we zijn het wel eens denk ik, de 3 genoemde moeten volgend jaar gewoon kansen geven bij de voorbereiding.
@FeyenoordTM is er niet een van de huurlingen die misschien volgend seizoen bij de selectie aanhaakt? Of Willen ze proberen ze zo goed als allemaal te verkopen om de alliantie op de kaart te zetten?
Moet je even https://1908.nl/artikelen/squad-depth-topclubs-gaan-zich-melden-voor-het-geraamte lezen ;).
Stukje naar beneden scrollen, Ontbrekende namen, en daar staat volgens mij het 1 en ander over de huurspelers.