Trainingscomplex Hillesluis, ook wel Trainingscomplex 1908 genoemd

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Ibrahim Afellay opgenomen in staf Feyenoord O18

Twan

 Ibrahim Afellay is opgenomen in de staf van Feyenoord Onder 18. Een portret van de oud-international is toegevoegd aan de sectie staf van de clubwebsite.

Ibrahim Afellay zal als assistent-trainer van O18 aan de slag gaan, en zal daarmee oud-Feyenoorder Robin van Persie ondersteunen. Afellay liep het afgelopen seizoen al mee bij de Academy. Dit deed hij samen met Eljero Elia en Karim Saidi. Afellay liep destijds mee bij Feyenoord Onder 16. 

Delen

Reacties

Zeer welkom! Ik denk ook didactisch gezien veel potentie om jonge speler te helpen en te begeleiden. PSV had hem beter moeten behandelen.
Dit was zo een goede speler, echt zonde van die blessures. Supervet dat hij bij ons wil beginnen in het vak. Van Persie en Affelay als trainers, speelde ik maar in onder de 18.
Lijkt me niet verkeerd, als Robin en Ibrahim het ff voordoen op de training. Ik kan daar wel mee leven ;-)
Lijkt me niet verkeerd, als Robin en Ibrahim het ff voordoen op de training. Ik kan daar wel mee leven ;-)
Heel goede zet. Spelen ook best veel jongens van Marokkaanse afkomst in onze jeugd. Kan hij ook voorbeeld voor zijn... prima.
Die vertrekt wsl spoedig naar Brabant nadat ie in onze keuken heeft gekeken. Niets dan clichés uitspreken op tv. Letterlijk alleen maar spreekwoorden en gezegden. Voegt op tv niets toe aan wat iedereen al ziet. Ziet wel dagelijks al onze parels...
Probeer eens positief te denken!!!
Ok. Ik hoop dat hij die jongens heel veel bij gaat brengen. En niet al onze kennis komt jatten.
Lijkt me een intelligente en prettige man die een mooie carrière heeft gehad. Waarschijnlijk een prima toevoeging.
Je kan het slechter treffen als trainer dan van persie en affelay...
Ik vond het vroeger een beetje een paardenlul maar nu ik hem regelmatig op tv zie hoor ik hem alleen maar verstandige dingen zeggen en blijkt het helemaal geen paardenlul te zijn. Goede zet van Feyenoord om hem binnen te halen
ik vind het ook een toffe en vooral wijze gast.
Zo zie je maar dat deze trainer met zijn speelwijze een ongekende aantrekkingskracht heeft op niet alleen spelers, maar ook op jonge, begjinnende trainers. Als we afbraakvoetbal hadden gespeeld was hij op zeker niet naar Feyenoord gekomen.
Snap wel waarom hij bij ons werkt hij is een goede vriend van RvP in de top gespeeld daar kunnen die jonge jongens nog veel van leren
Modelprof, had als speler al de nodoge skills en tegenwoordig een van de betere analisten.

Prima rolmodel voor de jonkies.
Ja, wat moet ik zeggen. Heeft zich in het recente verleden toch ook wel denigrerend uitgelaten over de spelers van het 1ste elftal. Daarnaast kan ik mij voorstellen dat feyenoord een international, zeker ook met Marokkaanse roots, graag in de jeugdopleiding wil.