ousamma-idrissi

VK Sportphoto

Nieuws

Idrissi: "Het is voor mij een nieuwe voorbereiding eigenlijk"

Van de redactie

Oussama Idrissi is weer terug op het veld. De Marokkaanse aanvaller maakte zijn opwachting in de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (7-4) na een periode van blessureleed.

"Het is nooit leuk voor een voetballer om geblesseerd te zijn. Het was balen voor mij, maar we zijn weer op de weg terug. Het is jammer dat ik de laatste tien wedstrijden niet bij het team kon zijn. Maar we hebben hard gewerkt en zijn nu weer terug”, zo vertelt Idrissi aan RTV Rijnmond over zijn afgelopen periode.

Een hamstringblessure hield Idrissi aan de kant. De aanvaller zag zijn ploeggenoten ondertussen goede resultaten halen. “Het is altijd fijn als je er niet bent, dat je teamgenoten het goed doen. Dat hebben ze gedaan en daarom staan we er nu goed op”. 

Tijdens zijn afwezigheid pakten andere spelers hun kans, iets wat Idrissi ook niet is ontgaan. “Ik sta nu weer onderaan de ladder eigenlijk. De laatste dagen heb ik drie groepstrainingen gehad en vandaag de wedstrijd. Mijn lichaam is wat dat betreft uitgeput, maar dat hoort erbij. Het is voor mij een nieuwe voorbereiding eigenlijk. Als ik vooruit mag kijken en ik geen tegenslagen krijg, dan verwacht ik de eerste wedstrijd weer aan te sluiten. Onderaan de streep heb ik dan tweeënhalve maand niet gespeeld, dat is best lang.”

De van Sevilla gehuurde aanvaller kijkt desalniettemin met vertrouwen naar de hervatting van de competitie. “De afgelopen weken hebben we goed kunnen verder werken aan de punten waar we ons op moeten ontwikkelingen.”

Delen

Reacties

Nog geen reacties