szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

Szymański: "Ik speelde tegen de beste spelers, dus mijn dromen kwamen zeker uit"

Van de redactie

Sebastian Szymański is weer terug bij Feyenoord na zijn deelname met Polen aan het WK in Qatar. In de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (7-4) liet hij direct zien van waarde te zijn.

De 23-jarige middenvelder scoorde een goal en verzorgde twee assists. Volgens de Pool dragen oefenwedstrijden bij aan de progressie van de ploeg, zo zegt hij in Algemeen Dagblad. “Natuurlijk spelen we hier en bij Polen in verschillende systemen. Zo’n vriendschappelijke wedstrijd als deze helpt mij dan weer om terug in dit systeem te komen. En ja, ik scoorde een goal, dat was een fijne combinatie. Het is fijn dat die combinatie goed ging want dat laat zien dat we elkaar steeds beter leren kennen.”

Szymański is met een lekker gevoel teruggekeerd in Rotterdam-Zuid. Het WK in Qatar was voor hem een onvergetelijke ervaring. “Ik speelde tegen de beste spelers, dus mijn dromen kwamen zeker uit. Ik droomde hier al van sinds ik klein was, dus ik was erg blij en deed ook veel ervaring op. Misschien had ik wel iets meer van mezelf verwacht, maar zoals ik al zei was het mijn eerste grote toernooi en dus ik ben er gewoon heel erg blij mee. Het was een goede tijd in Qatar, maar nu ben ik hier terug om mezelf voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen.''

Delen

Reacties

@FTM, hoe groot is de kans dat de optie op Szymanski wordt gelicht?