idrissi

VK Sportphoto

Nieuws

Idrissi loot het liefst Sevilla: "Het is een mooie sfeer daar"

Van de redactie

Feyenoord heeft na een monsterzege op Shakhtar Donetsk (7-1) de kwartfinale van de UEFA Europa League gehaald. De ploeg van Arne Slot stond na 45 minuten op een riante 3-0 voorsprong. Na rust wist Feyenoord vrijwel iedere kans binnen te schieten en verzekerde zichzelf van een plek in de kwartfinale van het Europese toernooi. Doelpuntenmaker Oussama Idrissi sprak na het duel met Feyenoord Media.

"Goede teamperformance", begint Idrissi. "Ik heb zelden zoveel goals gezien in een wedstrijd eigenlijk. Dat is mooi voor ons. Waar we de afgelopen weken eigenlijk moeizaam tot scoren kwamen en veel kansen miste waren we vandaag heel efficiënt. Dat was belangrijk om tegen zo'n moeilijke tegenstander het verschil te maken, dus felicitaties aan iedereen", aldus de vleugelaanvaller.

Idrissi wist twee goede goals te maken voor de Rotterdammers, door naar binnen te komen en de bal in de lange hoek te schieten, "Ik probeer altijd afwisseling te hebben in mijn spel. In de eerste helft heb ik de bal een aantal keren meegegeven aan Marcos Lopez die goed mee op kwam. Ik probeer daarnaast voor de afwisseling naar binnen te komen en te schieten. Vanavond was het twee keer precies goed in de lange hoek. Het was mooi teamwork, de bal werd goed verovert op rechts, daarna kreeg ik de bal op links en kon ik schieten. Mooi teamwork", herhaalt hij.

Vrijdagmiddag is de loting van de kwartfinale van de Europa League. Idrissi heeft wel een voorkeur. "Sevilla", glimlacht hij. "Ik sta daar onder contract. Het is een mooie sfeer daar. Met ons twee zijn er ook hele mooi andere ploegen, dus elke ploeg is een mooie uitdaging straks."

Delen

Reacties

Hoop tegen united in de finale mochten we zover komen, voor nu hoop ik vooral dat we die portugezen ontlopen
Is er een koop optie voor Feyenoord bij het huurcontract van Idrissi?
Nee, maar lijkt me niet dat Sevilla heel lastig zou doen. Flink salaris daar en gaat geen kans meer krijgen.
Omdat die 2x scoort moeten we hem maar overnemen? Alle voorgaande wedstrijden vergeten? Ook vanavond was hij de eerste helft belabberd.. eind van seizoen terugsturen en kijken voor iets anders