ousamma-idrissi

Nieuws

Idrissi: “We zijn er klaar voor”

Van de redactie

Oussama Idrissi kende drukke dagen. Hij werd gepresenteerd en daarna volgden met Quinten Timber, Santiago Gimenez en Jacob Rasmussen nog eens drie versterkingen. En zondag werd er in een lege Kuip nog geoefend tegen Osasuna (1-2). 

Feyenoord TV vroeg Idrissi naar zijn ervaringen de afgelopen dagen. “Er zijn heel veel dingen die veranderen. Natuurlijk ben ik weer terug. Je ziet weer oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten. Nieuwe teamgenoten. Die indrukken heb je allemaal. En dat gaat gepaard met topfit worden en dat er volgende week direct geleverd moet worden." 

Dat het tegen Osasuna nog niet helemaal vlekkeloos liep deert Idrissi niet. “We hebben veel mutaties. Nieuwe spelers. Dat is even wennen. Maar we hebben nog een week de tijd om te wennen. Om de puntjes op de i te zetten”.

De aanvaller kijkt dan ook met vertrouwen naar de start van de competitie. “Ik weet zeker dat we er klaar voor zijn. Uiteindelijk hebben we veel wedstrijden gespeeld. De trainer heeft heel duidelijk aangegeven wat er van ons verwacht wordt. Die dingen moeten we nu ook eisen van elkaar. In eerste instantie van jezelf maar ook van je teamgenoten. Ik, de andere spelers en de staf hebben er vertrouwen in dat we iets moois kunnen gaan neerzetten”

Delen

Reacties

Mooi, steunen in goede en slechte tijden.
Ik denk eerder dat competitie nog een week of 4 te vroeg komt. Het gaat nog wel even duren voordat dit team op elkaar is ingespeeld.
Vitesse heeft ook een enorm matige voorbereiding en moeten ook maar zien hoe ze alle vertrokken sterkhouders vervangen. Je kan gewoon een kickstart aan je seizoen geven.
Nou ik denk niet dat ze over 6 dagen al klaar voor zijn. Jammer, maar het is niet anders.
Grootste probleem is onze linkerflank. We hebben geen linksback die aan de bal net zo sterk als Malacia of Sinisterra met zijn individuele kwaliteiten. Vorig was kwam van links ons grootste gevaar.
De grootste vijand van Feyenoprd op dot.moment zijn de supporters die na 3 wedstrijden alweer met verhuisdozen gaan slepen, omdat ze het grote plaatje niet zien of geen geduld hebben.
Onze club is een revaliderende patient. Zal stap voor stap gaan.
Ik zelf ben erg blij met het gekozen pad en de aanwinsten. Augustus zal stroperig worden, maar ik heb er vertrouwen in.
Precies Nol,
Toch weer een beetje wen overgangsmaand, hopelijk heeft Slot het team snel op de rit
Je hebt ze nodig, gasten die t team oppeppen. De kunst is om niet irritant te worden in zo’n situatie