taabouni

Nieuws

Taabouni: “We gaan iets moois opbouwen”

Dennis

Mohamed Taabouni baalde van de nederlaag tegen Osasuna. Toch had de middenvelder mooie dingen gezien die hem vertrouwen geven, zo vertelde hij aan Feyenoord TV.

“Ik denk dat we steeds fitter en sterker worden. We houden de wedstrijden steeds langer vol. We zijn ook meer gewend aan elkaar aan het raken.”

Taabouni kwam deze zomer transfervrij over van AZ en zag ondertussen meer spelers de overstap naar de Kuip maken. Desalniettemin blijft hij vol vertrouwen. “Natuurlijk is het mooi, die versterkingen. Concurrentie maakt jezelf ook beter. Dat is goed denk ik. Persoonlijk ben ik ook fitter en sterker geworden”.

Over de start van de competitie: “Ik denk dat we veel kwaliteit erbij hebben gekregen. Als team hebben we stappen gemaakt. Ik hoop dat we die lijn kunnen doortrekken en de volgende stap kunnen zetten. Want volgende week beginnen we alweer. We gaan iets mooi opbouwen. Daar heb ik vertrouwen in.”

Delen

Reacties

Hij lijkt net als Til het druk zetten het beste te beheersen. Als hij er in komt (RB Leipzig, Osasuna) dan gaat dat druk zetten ineens beter.
Zal geen basis worden, denk wel dat hij zijn minuten zal gaan maken. Hij brengt wel iets als hij erin komt en durft ook te schieten.
Zeker een talent in ieder geval.
Als hij dit seizoen als invaller op tien kan spelen en aardig wat munten kan maken dan kan die mee op dit niveau,
Fysiek wat sterker worden en iets rustiger aan de bal, hij heeft het talent
Stteunen in goede en slechte tiiden, dan ben je een echte supporter.
Vlammen Mo. Je hebt laten zien prima mee te kunnen en je gaat zeker je minuten maken. Moeten op drie fronten mee doen dit seizoen.
Denk dat dit wel eens de verassing van het seizoen kan worden. Hoeft niet als basisspeler maar zie hem gekke dingen doen als de tegenstander tegen de goal aanstaat.
Ok, maar toch graag zonder aansteker 😦
Ik snap de reacties wel van zowel hem als Idrissi, maar zit echt nog niet op zulke teksten te wachten. Taabouni wel positief verrast, wist wel dat die het in zich had, maar nooit verwacht dat die in de invalbeurtjes nu al zou opvallen. Gaat voldoende minuten maken dit jaar denk ik.
Aangenaam verrast door Taabouni, top speler!