Betrouwbaar
paixao-feyenoord

Alamy

Transfers

Igor Paixão kan 2027 contract tekenen bij Feyenoord

FeyenoordTM

Feyenoord zit nog altijd achter Igor Guilherme Barbosa da Paixão aan. Bronnen geven donderdag aan 1908.nl meer info prijs over zijn mogelijke contract bij Feyenoord.

De Braziliaanse linksbuiten kan bij Feyenoord een contract tekenen tot medio 2027. Daarmee kan Paixão de speler worden met het langdurigste contract bij Feyenoord. Alle overige spelers liggen maximaal tot medio 2026 vast.

Een uitgemaakte zaak is de deal nog niet. Waar de speler enorm graag de overstap naar Rotterdam wil maken, moeten Coritiba Foot Ball Club en Feyenoord nog dichter bij een zien te komen. De Brazilianen zullen meer water bij de wijn moeten doen om tot een deal te komen. Eerder werd duidelijk dat men overtuigd is dat de deal gaat lukken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als hij komt en daar ziet het wel naar uit, dan zou het tof zijn als hij hier ook met rugnummer 98 blijft spelen.
@FTM ik ben, net als velen onder ons, nogal ongeduldig (klik steeds F5 ;-) ), maar kan je ons msgn een update geven over Igor Paixão en Lopez en een schatting geven over slagingspercentage?
Waar blijft die?? is hier al nieuws over?
Hij heeft in ieder geval een gaaf wit gebit dus hij heeft in ieder geval meer discipline dan mij
@FTM houdt Feyenoord Reiss Nelson nog in de gaten? Lijkt bij Arsenal weer buiten de boot te vallen
De filmpjes van Paixao en Gimenez zien er veel belovend uit, maar ze krijgen wel veel vrijheid in het strafschop gebied, als hier een corner wordt genomen staat alles op een kluitje en te duwen en aan elkaars shirt te trekken, ik ben benieuwd hoe Gimenez dat oplost.
@FTM is het positief of negatief voor feyenoord dat cortiba een beetje boos is dat het lekt? Las dat je dat had gezegd hieronder ergesn
Als het zo erg is dat Corotiba er boos om wordt, dan moet het haast wel in het voordeel zijn van Feyenoord. 😉
@FTM Is de naam Fabricio Diaz jou bekend? Leuke speler wie mogelijk Aursnes kan vervangen. Aanvoerder van Uruguay O20 en ik geloof een afkoopclausule van ruim 2 miljoen.
Wat verwacht je voor reactie van hem? Dat hij dtk belt en dat die diaz tegen vitesse op het veld sta?
Hij verwacht alleen een reactie of die Diaz hem bekend is of niet. Precies zoals hij vraagt. Nogal onnodig om gelijk zo te reageren…
igor passion is very promissing very talented but not ready yet for europe he plays for white tights a club very modest financially so maybe he'll go but he's not a starter imo maybe feyenoord should loan him to palm trees for him to gain experience as we say here "igor passion very young never eat an ass" so maybe that's the best possible scenario also you should buy flaminco strike peter twenty one he's very good player better than lewandowski
Very Young?
Ik vind 22 jaar niet meer zo heel jong. Prima leeftijd om de stap naar Europa te maken. Dit jaar met Idrissi afwisselend op linksbuiten, volgend seizoen de sensatie van de eredivisie.
Hi, this is good info, but how did you get this? We can give Igor time as we did with Sinisterra....
@FTM waarom geen wekelijkse transfershow live op een vaste dag? Trekt vast enorm veel kijkers.

Wanneer de transferperiode voorbij is een wekelijkse talkshow?
Denk inderdaad dat hij verder niets heeft te doen.
35 minuten over voetbal lullen lijkt me geen onmogelijke taak
Waar moet hij over lullen als de transferperiode erop zit?
Eventuele targets of bestuur Feyenoord of iets
Dat laat hij aan Kein Geloel over.
Dit lijkt me een zeer leuke speler voor nu omdat het een directe versterking kan zijn, en ook met het oog op de toekomst wanneer de club een mooi bedrag zou kunnen opstrijken bij een transfer. Ik geniet van deze transferperiode we zijn op de goede weg nu door blijven gaan.
Ben helaas nog niet echt overtuigd door die filmpjes.
Vind hem ook maar een raar motoriek hebben.

Maar ja, ik ben ook maar sjorder in de haven dus wat *** ik eigenlijk.
Ik vind dat bij Paixao nog wel meevallen.

Maar bij Zerrouki heb ik dat wel heel erg. Die vent heeft een draaicirkel van de SS Rotterdam. Ziet er gewoon niet vloeiend uit. Alsof je scherm hapert als je hem ziet voetballen.
U heeft kwaliteiten en inzicht voor uw werk die Paixao zeer waarschijnlijk niet heeft.
Zou wat zijn als hij daarover een mening zou hebben.
Bij Cruijff had je die kans trouwens best wel gehad. Die wist alles beter.
Ik zou wel willen weten hoe dichtbij deze transfer nu feitelijk is.

Leuk dat er een lang contract voor hem klaarligt, maar als de kans dat het rondkomt maar 30% is dan zitten we hier ons te verheugen op niks.

Afgaande op wat ik lees dat de verkopende club nog wel wat water bij de wijn zal moeten doen verwacht ik geen snel akkoord en ook niet dat het heel dichtbij elkaar zit al. Kortom dan duurt het nog wel even voordat deze transfer rond is (een aantal weken misschien wel).
@FTM is t bijhouden van een transferdashboard een idee? Status van verschillende namen. Scheelt (terug)zoeken door comments
Als Feyenoord 5m wilt neertellen voor Zerrouki, zou je denken dat een talentvolle linksbuiten binnenhalen geen probleem is
Realiseer je even dat we bijna met een onervaren Dirk Kuyt hadden gezeten ipv Arne Slot.
En er waarschijnlijk helemaal niemand bij ons aan had geklopt voor spelers.

Toch een meesterzet om alle sentimenten opzij te zetten en Dirkie toch link te laten liggen. Met alle respect voor hem.
@FTM Word je niet moe van al die @FTM vragen waar je simpelweg geen antwoord op kunt of wilt geven? 😎
Nouja, moe.. Kijk ik heb hierbuiten natuurlijk gewoon een baan (07:00-18:00 mee bezig). Naast die baan ook nog eens een privéleven, maar voornamelijk nu ben ik in die privétijd aan het bellen/meeten met bronnen. Moe word ik er zeker niet van: Dit geeft energie. Baal eerder dat ik niet iedereen kan beantwoorden. Maar ben ergens ook wel weer blij als het straks 1 september is.. ;-)
Ga je 31 augustus nog de tranfershow doen?
Mwah sowieso niet voor FC Afkciken. Maar misschien wel iets met 1908.nl. Weet nog niet in wat voor setting, misschien een aantal keer live gaan.
Leuke speler, rugnummer 98 bij zijn club, goede dribbel, kan pingelen, en scoren, leuk voor publiek. Hopen dat die het goed doet. Als die rugnummer 98 bij Feyenoord krijgt valt die meteen op in de competitie, gezonde druk. Maar Feyenoord doet niet aan gekkigheid met rugnummers 😀
@FTM is het positief of negatief voor feyenoord dat cortiba een beetje boos is dat het lekt? Las dat je dat had gezegd hieronder ergesn
Wat is de stand van zaken rondom Nascimento? Lijkt nog steeds niet verkocht te zijn en heeft nog maar een eenjarig contract.
Straks een heel nieuw eftal ! Verwacht dat 2 sterkhouder binnen 2 weken ook weg zijn !
Pf, aan een kant is het natuurlijk logisch. Maar jezus, een goed seizoen draaien en dan vervolgens helemaal leeggekocht worden. Leuk man... Stel dat we dit seizoen weer goed draaien, wat gaat er dan komende zomer gebeuren :(
Beter dit dan Meeuwis, Schaken, Auassar, Kazim-Richards etc halen. Hopelijk kunnen we het elftal dusdanig door selecteren en verder versterken dat we in de top 2 eindigen. Betekent volgend jaar: Champions League!
Als we de UEFA co-efficient behouden dan hebben we volgend seizoen in mijn beleving recht op 2 rechtstreeks geplaatste plus een voorronde in CL, 1 rechtstreeks geplaatste in Europa League plus 1 voorronde, 1 team in Conference League. Dus zelfs als we 3de worden lijkt Champions League mogelijk
Dit seizoen is dan denk ik wel cruciaal. We staan momenteel 41e op de ranking en we moeten de groepsfase doorkomen om meer punten te bemachtigen dan het seizoen van 5 jaar geleden. Toen pakte we 6.00 punten.
Wordt een opbouwseizoen. Ik verwacht niet al teveel behalve halen europees voetbal.
Kokcu gaat ook nog wel. Augustus duurt nog lang.
Hahaha leuk iedereen weer half in de stress. Komt goed….rustaaaaag
Ik ben wel benieuwd in hoeverre Arnesen achter ze gekozen koers qua transfers staat
😂, ja word natuurlijk niet overlegd
Nee waarom zou je ziek is ziek 😂
Gek he, gewoon wat kopen op hoop van zege
Kan je grappig gaan lopen doen maar Arnesen is/was heel ziek en heeft al zijn energie en kracht daarbij nodig. Als het niet zo erg was had Te Kloese het ook niet over hoeven nemen. Te Kloese is in charge, in overleg met scouting en de technische staf.
Die overleggen gewoon, targets zullen voor begin transferperiode voor een groot deel al bekend zijn geweest. Kan natuurlijk niet zo zijn dat DtK alles op eigen houtje doet.
Targets veranderen natuurlijk naarmate er meer inkomsten komen. Kijk met wie Feyenoord in het begin in verband werd gebracht. Dost, Ekkelenkamp, Singraven ect ect. Nu zit je wel ineens in een ander segment. Daarnaast kan ik mij niet voorstellen dan Lopez, Gimenez en Paixao uit de koker van Arnesen komen. Die kan je geheel op DtK zijn conto schrijven.
@FTM enig idee hoe groot het verschil is tussen vraag en aanbod? Denk je dat het overbrugbaar is?
@FTM denk je dat Arne Slot niet veel liever Karlsson zou halen? Voor 11 miljoen moet hij toch te halen zijn en az heeft weinig te vertellen als de speler zelf ook weg wilt.
Gehypte speler?!! Zieke stats en trekt veel spelers naar zich toe, waardoor anderen vrij komen. Droeg letterlijk AZ.

Gaat sowieso niet haalbaar zijn, bij ons zou AZ meer vragen zelfs dan bij buitenlandse clubs.
Het is een lichtgewicht, gaat het nergens anders maken
11 miljoen? Heeft een marktwaarde van 14 miljoen, ligt tot 2026 vast en AZ verkoopt liever niet aan een concurrent
11mln gaat nooit lukken. Die zijn niet gek in Alkmaar.
Bizar dat mensen werkelijk denken dat AZ wel even hun beste speler naar de concurrent laten gaan voor een grijpstuiver. Die gaan nooit aan ons verkopen.
Fijn.... goed nieuws. Gelukkig begint de competitie pad over een paar maanden, dus we hebben tijd zat 😬
Ik heb zo'n voorgevoel dat deze deal gaat afketsen. Anyway, mocht het doorgang vinden en hij gaat inderdaad een 5-jarig contract tekenen, kan hij zomaar eens voor een record bedrag verkocht worden in een paar jaar.
@FTM
Gezien jullie bericht mag ik er vanuit gaan dat onzin is dus dat er ergen op Twitter zou staan dat de deal is afgeketst. Ik kwam dat namelijk ergens tegen dat posten er 1 bij de antwoorden op de site
Coritiba is een beetje boos dat het lekt :'-) Meer kan ik niet zeggen.
Hahaha, is dus toch alles behalve zeker tot deze jongen komt, hoop je zelf tot hij komt ?
Als de deal is afgeketst lijkt het me dus wel een spel van de zaakwaarnemer en feyenoord te zijn geweest ..
Die jongen wilt gewoon naar Europa, dus gaat gewoon komen, links of rechtsom.
Maakt mij niet zo uit of hij of Gnonto komt.
Gnonto eind augustus nog altijd interessant, hoor.
Aan de andere kant, als er eind augustus nog nirmand voor Gnonyo is gekomen zegt dat misschien ook wel iets
Oké bedankt! Voor je antwoord.
Dus het word nog spannend of hij komt.
We wachten maar af.
Goh zou toch een stunt zijn als ze beide kunnen komen, heb het gevoel tot je veel meer weet daarover dan op dit moment naar buiten gebracht word @FTM !
Ruilen we hem toch voor een loodgieter haha
Coritiba heeft trouwens ook belang bij snel beslissen, daar is de transfer window bijna dicht.
Raar tot er al contract details naar buiten komen terwijl dat is 9 van de 10 transfers naar het onderteken van het contract nog niet eens duidelijk is.. is het een spel wat er gespeeld word ?
Tuurlijk is dit een spel. De zaakwaarnemer is nu oa aan zet. Die zal wel met de vuist op tafel slaan dat er een prachtig bedrag ligt voor zowel de club als speler. Had ook al berichten gelezen van de supporters dat Paixão graag weg wilt en ook laat merken. (Iets) minder gemotiveerd dan voorheen omdat hij vindt dat de club een veel te hoog bedrag vraagt.
Ja zeker, maar bedoel een spel in de zin van heb ook een beetje het gevoel tot beide partijen hopen op iets anders, feyenoord die hierbij laten zien gnonto bijvoorbeeld niet meer te willen waardoor zurich in combinatie met de uitschakeling in cl de prijs laat zakken en in het geval van igor zullen meerdere clubs haast willen gaan maken hem vast te leggen
Wat dat betreft is alles mogelijk. Als Zürich wanhopig begint te worden en opeens Feyenoord zelf opbelt dat ie (opnieuw) in waarde is gedaald dan kan het snel gaan. Wat dat betreft vind ik het mooi dat Feyenoord 3 spelers in het vizier heeft waardoor het snel kan schakelen.
@FTM als we deze jongen halen is Gnonto dan definitief van de baan?
@FTM is Gnonto dan een optie voor de winterse window?
Ik hoop t niet hoop ook nog op gnonto walemark verhuren alireza opzouten en idrissi is einde seizoen weg en dilrosun schijnt vaak geblesseerd te zijn
Ik hoop dat Feyenoord doorpakt. Nu aursnes en senesi nog lijken te vertrekken moet het geld er toch zijn lijkt me. Dit is een heel groot talent en nu ben je de grote clubs net voor.
Het geld moet er komen. Maar kan natuurlijk nog niet uitgeven worden voordat het rond is.
Wat zullen we hier ong kwijt voor zijn? Hoop dat Senesi nog vertrekt voor 20mil + en Hancko komt. Veel kapitaal op het veld, wat ongetwijfeld veel gaat opleveren. Verwacht wel dat het een lastig jaar gaat worden, met zoveel nieuwe spelers.
Dan is hij 27 en heeft hij geen restwaarde meer. Raar bericht.
Serieus? Denk je dat Feyenoord hem na 2/3 goede seizoenen niet zal verkopen? Ongelooflijk..
Serieus?

Als hij in 2027 tekent en je hem na 2/3 goede seizoenen verkoopt is hij 30. Ongelooflijk...
Misschien dus verkopen voordat zijn contract afloopt? Man man man
Duidelijk geen idee hoe de voetbalwereld werkt
Het is een grapje omdat in de titel staat dat hij pas in 2027 bij ons tekent....

Het is nog vroeg voor jullie, ik vergeef het je.
Haha ik neem aan dat je een grapje maakt lisboa??
Helaas nemen mensen hier transfernieuws heel serieus :(
Sorry lees weer verder hehe goeie lisboa
Heb nu ook titel van onderwerp gezien en idd staat het er beetje vreemd haha
Ben je serieus met deze gekke reactie? Tuurlijk tekent hij niet pas over 5 jaar...... Maar geloof niet dat je echt denk dat hij dan pas komt
Zo te lezen gaat het nog wel even duren voordat deze transfer afgerond wordt dus, als het überhaupt al rond komt.
Dat er een premier league team interesse heeft in senesi lijkt mij alleen maar goed nieuws? Hij zal toch een keer weggaan, en verlengen zal er niet inzitten.. dus of deze zomer met nog 2 jaar, of volgend jaar met nog 1 jaar, of het jaar daarna transfervrij. Dan lijkt het me het beste nu, en als je dan toch mag kiezen, het liefste naar de premier league. We hebben met Rasmussen eindelijk eens alvast een speler onder contract die in ieder geval voor de time being zijn plaats in kan nemen, en we krijgen weer knaken binnen voor een vervanger + andere leuke dingen
Feyenoord is dus afhankelijk of Coritiba Foot Ball Club water bij de wijn doet. Hm, kan wel eens een transfer van de lange adem worden.
@FTM

Om welk bedrag gaat het dan? Dat mis ik nog
En anders schakelen met Thiago Borbas uit Uruguay,
Mooi man. Lopez bijna officieel, Vina nog. Senesi mooi bedraggie? En daarmee nog een lcv halen. Al met al, we doen weer mee!
Ik denk wel dat het veel tijd nodig heeft. Allemaal goede spelers, maar nu nog los zand zoals tegen osasuna met al de nieuwelingen.
Maar dat is ook kwestie van tijd laat iedereen maar komen die nog op radar staan ik zal kijken of ik nog een euro over heb na de vakantie hahaha
laten we hopen dat het Feyenoord en Coritiba snel tot een overeenkomst komt.
Dat zou echt heel vet zijn. Ik vind het echt een gruwelijk talent!
Leuk nieuws. Nu ff doorpakken Feyenoord.
Kan niet wachten tot die lekkere Braziliaanse wijven op vak X of S komen
Poh die slurpen je met ziel aan toe eruit