te-kloese

Nieuws

“Ik had geen enkele interesse om ergens anders heen te gaan"

Van de redactie

Volgens Dennis te Kloese was trainer Arne Slot afgelopen zomer dicht bij een dienstverband bij Tottenham Hotspur. “Arne Slot was dicht bij een overgang, daarom zijn we blij dat hij er nu nog is”, zo zegt de algemeen directeur van Feyenoord bij ESPN.

Te Kloese is verheugd dat Slot uiteindelijk voor een langer verblijf in De Kuip heeft gekozen. “We hopen dat die keuze van hem goed uitpakt. Eerlijk gezegd hoop ik dat we in hetzelfde parket terecht komen, want dat betekent dat we een goed jaar gaan hebben.”

Ook voor Te Kloese was er interesse van de Londense club uit de Premier League, maar hij verkocht direct een ‘nee’. “Ik had geen enkele interesse om ergens anders heen te gaan. Ik vind het persoonlijk ook geen moment om aan iets anders te denken. Mijn familie is prima aan Nederland aan het wennen. Het is nu geen moment”, aldus Te Kloese over het afwijzen van Tottenham Hotspur.

 “Interesse van Tottenham of een andere club of organisatie streelt natuurlijk wel”, zo besluit de algemeen directeur.

Delen

Reacties

Het verschil tussen wel en niet succesvol is soms flinterdun.
Fijn dat het nu is gelukt met Ivanusec. De spanning was voelbaar voor iedereen. Ik vind het heel fijn dat Feyenoord mensen op deze positie heeft die zich aan afspraken houden. Die begrip hebben voor de belangen van anderen. Dat ze hun best doen voor spelers die zich loyaal opstellen. Daar krijg je op termijn iets voor terug.

Ook als het straks net niet goed gaat, mag je op gedrag kritisch zijn, maar deze groep is goud waard, dat moet je koesteren. Heb het gevoel dat de positieve vibe de club heel ver kan brengen, de reus is aan het ontwaken.

Ik was kritisch op de huur van Minteh, maar nu we nog maar een glimp hebben gezien wat die jongen extra kan brengen, ben ik om. Onze groeibriljanten krijgen hun speeltijd en hun kansen. Top. Rustig verder bouwen. We zitten op het goede spoor en op het einde zien we wel waar de concurrentie staat.
Wat een genot om ook in deze tijd Feyenoord supporter te zijn.
Dit is dé man voor Feyenoord. Maar niet de enige die verantwoordelijk is voor de te maken beslissingen. Er staat gewoon een goed team die prima (zoals het ook hoort en de meeste vruchten afwerpt) overleg pleegt met elkaar. Nu zaak om een beleid neer te zetten die voor jaren staat en dat daarnaast over te nemen valt wanneer er nieuwe mensen moeten komen om het stokje over te nemen.
Ik ben erg blij met deze man. Hij heeft een enorm netwerk, is gepokt en gemazeld, en vormt een erg goed team met Slot.
Ook Slot moet zich beseffen dat hij nu een goed team om zich heen heeft en dat als hij nog even blijft naar echt grote hoogtes kan groeien. Ik hoop daarom ook dat hij er volgend jaar ook nog is. Nog even en onze club kan het verleden geheel los laten. Met Slot en staf kan Feyenoord samen met psv de komende jaren de eredivisie domineren.
Laten we dat lekker ook zonder psv doen.
Laten we ieder jaar nou maar koesteren ;) hiervoor al teveel 'tussenjaren' gehad. Maar het gaat nu goed idd en het wordt nog beter.
Te Kloese: "We hadden afgelopen zomer nog wat te repareren uit het verleden. Je moet dan denken aan de verkoop van Baldé, Boženík en Conteh."

Het lijkt erop dat Te Kloese niet geheel tevreden was over het aankoopbeleid van Arnesen. Die drie zijn gehaald door Arnesen (die op andere vlakken heel goed werk heeft verricht).
Toen de scouting nog niet op orde was, toch? Toen dat wel het geval was haalde Arnesen met minimale financiele middelen Trauner en Aursnes.
En ook in de periode DtK zijn natuurlijk al miskopen aan te wijzen. Dilrosun bijvoorbeeld. Is niet erg, zeker niet als de balans overwegend positief is. En dat is hij.
Ik vond Dilrosun geen echte miskoop. Als hij hard blijft doortrainen zie ik hem bij wat blessures of schorsingen zomaar weergaloos invallen. Het probleem is dat er te goed is doorgeselecteerd waardoor een goede speler een miskoop kan worden.
Een nuance: geen goed scoutingsapparaat en geen livewedstrijden kunnen zien vanwege de coronamaatregelen.

Dat gaf Te Kloese ook netjes aan. Het is na corona weer mogelijk om te reizen en een compleet beeld van een beoogde speler te krijgen.
Heerlijk weer om naar die man te luisteren.!