Bevestigd
ka-feyenoord-contract

Feyenoord.nl

Jeugd

Officieel • Ismael Ka krijgt profcontract

FeyenoordTM

Feyenoord heeft zojuist wereldkundig gemaakt dat doelman Ismael Ka een professioneel contract krijgt.

Ismail Ka heeft maandagochtend een handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. In het bijzijn van familie en vrienden tekende de speler van Feyenoord Academy een overeenkomst voor de duur van drie jaar, waardoor hij tot medio 2027 aan de club verbonden is.

"Deze ondertekening voelt voor mij als de kers op de taart na een erg speciaal seizoen," aldus Ka. "Ik heb een onwijs mooi seizoen achter de rug, waarbij ik onder meer verschillende wedstrijden in de UEFA Youth League heb mogen spelen en mijn debuut in het Nederlands Elftal voor spelers onder 18 jaar heb gemaakt. Ik kijk uit naar de toekomst en hoop deze ontwikkeling de komende seizoenen een positief vervolg te geven."

De achttienjarige Ka maakt sinds de zomer van 2021 deel uit van Feyenoord Academy. Eerder begon de sluitpost zijn voetbalcarrière bij de amateurs van SJC en Alphense Boys. Het huidige seizoen is de ontwikkeling van Ka in een stroomversnelling geraakt en was hij bij Feyenoord Onder 18 de eerste keuze onder de lat. Ook in de UEFA Youth League liet Ka in de zes wedstrijden die hij in actie kwam zijn talent zien. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi. Daarbij: ik rijd meestal in een Ka!
Gaat de goeie kant op met de talenten!!!
Inderdaad, de echte talenten verlengen, de mindere helaas afscheid van nemen, en dan 'wat' jonge gasten naar Dordrecht en voor de rest een sterke onder 21 opbouwen.