yv202455yv202455a1a00339

VK Sportphoto

Nieuws

Zoon Slot bekijkt duel tussen harde kern: "Zijn droom is uitgekomen"

Stan

Arne Slot beleefde zondag een prachtige avond. De trainer van Feyenoord, die deze zomer de overstap maakt naar Liverpool, zag zijn ploeg met 5-0 winnen en werd samen met zijn staf massaal toegezongen door De Kuip. Tijdens de persconferentie vertelt hij dat het ook voor zijn zoon een bijzonder duel was.

"Dit verhaal gaat vast de kranten halen", begint Slot na de wedstrijd. "Maar mijn zoon had nog één wens in de drie jaar dat ik hier was. Dat was namelijk dat hij hier tussen de harde kern zou kunnen staan. Ik zag net al de video’s voorbij komen dat hij luidkeels aan het meezingen was. Misschien was hij wel de gene die het elke keer aan het inzetten was", grapt de trainer, die door het publiek toegezongen werd tijdens het duel tegen Zwolle. "Maar zijn droom is uitgekomen dat hij op de harde kern een wedstrijd mocht kijken."

Dat Slot junior de wedstrijd op de tribune zat en er nu al een soort van afscheid werd genomen van zijn vader, komt vanwege de straf die de KNVB Feyenoord heeft opgelegd voor het laatste thuisduel tegen Excelsior. "Vervelend genoeg is dan een aantal vakken dicht, dus dat vind ik wel heel erg jammer. Zeker voor mezelf, maar ook echt voor een aantal jongens. Ik denk dat die in een goed seizoen als deze ook een andere afsluiting zouden verdienen, maar dit is de realiteit", baalt Slot. 

Delen

Reacties

Feyenoord had in beroep kunnen gaan tegen dit besluit!
"supporters" hadden ook geen vuurwerk of fakkels kunnen afsteken. Hoop overlast voor andere gescheeld. Maar ja, de zogenaamde extra sfeer he 🤢
Extra sfeer ok maar loopt altijd uit de klauwen tenkoste van.....feyenoord en de overige supporters
Je kan er alles van vinden. Maar het is zeker sfeer verhogend. En prima als erop gezeken wordt maar waarom krijgt alleen Feyenoord constant boetes ervoor en andere clubs niet?. Pyro hoort er bij
"Supporters" zoals jij die de club jaarlijks bakken met geld aan boetes kosten en nu voor lege vakken zorgen zouden een fors stadionverbod moeten krijgen.
Dat Calimerogedrag "ze moeten alleen ons hebben" slaat nergens op. De anderen krijgen voor dezelfde probleem ook dezelfde straffen, maar dat raakt jou niet, dus valt het je niet op. Bovendien is het bij ons iedere keer raak en staat het daardoor meer in de publiciteit.

En pyro hoort er helemaal niet bij. Pyro ziet er leuk uit op tv, maar is bloedirritant als je in het stadion zit en uit pure armoe je sjaaltje maar voor je mond moet houden. Op is het TV ook irritant trouwens, als de wedstrijd er weer eens op moet wachten.
Joh het is ook sfeer verhogend , en het word ook wel overtrokken elke keer .
Prima als je er geen fan van bent maar niet de feiten verwarren met de realiteit.
Het gaat hier om een aantal voorwaardelijke straffen (ook uit de competitie) die door wat er in de halve finale van de beker tegen Groningen is gebeurd zijn omgezet naar onvoorwaardelijk. Je hebt je dus al meerdere malen misdragen voordat je überhaupt al een straf kreeg en dan denk jij dat je die even makkelijk van de kaart veegt. Vergeet het maar.
Dit was geen straf voor 1 enkel incident, dan is in beroep gaan soms wel kansrijk.
Had gekund ja, maar is kansloos. Juristen zijn niet achterlijk.