ivanusec-1

VK Sportphoto

Nieuws

Ivanusec klaar voor basisplaats

Karst

Luka Ivanusec is klaar voor een basisplaats tegen RKC Waalwijk, zo gaf Arne Slot vrijdagmiddag aan tijdens de persconferentie. De grote aanwinst van afgelopen zomer is terug van een enkelblessure die hij opliep in het duel tegen Celtic. Ivanusec heeft na zijn blessure al speeltijd gekregen in de wedstrijden tegen SS Lazio en FC Twente, maar is nu volledig hersteld en in staat om 90 minuten te spelen.

Ivanusec kwam dit eredivisieseizoen pas drie keer in actie en was betrokken bij twee doelpunten. In het gewonnen uitduel met FC Utrecht (1-5) gaf hij de assist op de 1-2 van Calvin Stengs. Twee weken later in eigen huis tegen Heerenveen (6-1) was het Stengs die de assist gaf op de 1-0 van Ivanusec.

Delen

Reacties

Ivanušec is de betere van de twee die vanuit Zagreb naar Nederland zijn gekomen. Voor een aanzienlijk minder bedrag. Zet hem in de basis en hij gaat scoren, komende wedstrijd.
Heb het gevoel dat die met Wieffer cv gaat spelen dit weekend. Zodat ook Zerrouki dan kan spelen en ivanusec met paixao op de flanken
Bijlow

Hartman Hancko Beelen Geert

Wieffer Timber
Stengs

Ivanusec giminez Pax

Minimaal 4 doelpunten