kramer-feyenoord

VK Sportphoto

Nieuws

Slot op zijn hoede voor Kramer: "Ik denk dat hij wel eens onderschat wordt"

Stan

Als Feyenoord dit weekend afreist naar Waalwijk voor de wedstrijd tegen RKC, treft het daar een oude bekende. Michiel Kramer, ex-speler en fervent fan van de Rotterdammers, is namelijk de aanvoerder van de ploeg van Henk Fraser. Tijdens de voorbereidende persconferentie sprak Arne Slot over de spits, die volgens hem nog regelmatig te weinig waardering krijgt. 

Slot weet op wie Feyenoord moet letten als ze het zaterdag opnemen tegen RKC. "Ik denk dat elk team zijn wapens heeft, voornamelijk vanuit het voetbal. Als je er dan individuen uit moet pikken, zijn er altijd wel spelers bij een tegenstander waar je wat extra aandacht aan besteedt. In dit geval vinden wij als staf dat Michiel Kramer een zeer bruikbare en goede speler is voor RKC, waarvan wel eens gedacht wordt dat hij alleen met de kop sterk is."

De trainer van Feyenoord weet echter wel beter. "Bijna elke kaatsbal op een lopende speler die is zonder stuit en met de juiste snelheid. Ik denk dat hij wel eens onderschat wordt als het gaat om zijn voetballende kwaliteiten. Het is in ieder geval iemand, die wij morgen goed in de gaten moeten houden, om te voorkomen dat hij gevaarlijk kan worden."

Dat Kramer nog nooit scoorde tegen Feyenoord, heeft voor Slot weinig betekenis. "Het zegt toch nog niks over of het een goede speler is. Maar ik hoop dat hij dat rijtje vasthoudt en dat die serie langer wordt. Het is best uitzonderlijk, want het is een speler die makkelijk een goal maakt, maar je hoeft als spits niet altijd een goal te maken om zeer bruikbaar te zijn voor je elftal."

Feyenoord tegen RKC Waalwijk is niet de enige spannende wedstrijd dit weekend. Rico Verhoeven en Tariq Osaro kickboksen om de wereldtitel tijdens Glory Collision 6. Pak hier 50X of 100X je inzet als Verhoeven wint!

Delen

Reacties

Kramer is Feyenoorder. Hij heeft naar verluid nog niet tegen Feyenoord gescoord. Dat blijft zo. 😊