john-de-wolf

VK Sportphoto

Nieuws

Slot blij met De Wolf: "Dan is het des te mooier dat John nu heeft bijgetekend"

Stan

Vandaag maakte Feyenoord het nieuws bekend dat assistent-trainer en clubicoon John de Wolf zijn contract heeft verlengd tot medio 2027. Arne Slot ging tijdens de persconferentie in op het heugelijke nieuws. 

Slot is verheugd over de contractverlenging van De Wolf. "We hebben een hele fijne samenwerking met de gehele staf. Er is natuurlijk jongstleden een wijziging geweest. Dan is het des te mooier dat John nu met een aantal jaar heeft bijgetekend. Niet alleen voor mij, maar ook voor de club, omdat John denk ik Feyenoord ademt. Dus ik denk dat het voor iedereen heel mooi is dat hij twee jaar extra bij de club blijft."

Zoals de trainer van Feyenoord zelf al aanhaalt, staat er sinds het vertrek van Marino Pusic naar Shakhtar Donetsk nog steeds een vacature open in de staf van de Rotterdammers. Slot benadrukt dat je iemand die goed functioneert binnen een team, niet zomaar kan vervangen. "We hebben heel fijn gewerkt met elkaar, ook al een aantal jaren en met Marino al helemaal heel veel langer. Dan heb je wel zorgvuldigheid nodig als het gaat om wie je daar dan bij haalt. Juist óók omdat we zo fijn hebben samengewerkt. Uiteraard houden we onze oren en ogen open, maar zorgvuldigheid boven alles."

Delen

Reacties

Nog geen reacties