slot-excelsior

VK Sportphoto

Nieuws

Slot hoopt op verbetering: "Dat moeten wij gewoon structureel op een hoger niveau brengen"

Stan

Feyenoord hoopt zich zaterdag tegen RKC Waalwijk te herpakken in de Eredivisie, nadat vorige speelronde in een moeizame uitwedstrijd werd verloren van FC Twente. Ook Arne Slot was niet te spreken over het spel dat zijn ploeg in dat duel op de mat legde en liet vrijdag tijdens de persconferentie weten dat het beter moet.

Slot laat duidelijk merken, dat Feyenoord niet weer zo voor de dag kan komen als tegen Twente. "De hoeveelheid punten die we achterstaan is natuurlijk belangrijk, maar het gaat mij er veel meer om hoe we hebben opgebouwd en hoe we hebben drukgezet daar. Over beide was ik niet geheel tevreden. Daar hebben we naar gekeken en dat moeten wij gewoon structureel op een hoger niveau brengen, om in een hele moeilijke uitwedstrijd, want dat is Twente-uit, een resultaat te halen. Daar waren we overigens wel heel dicht bij en dat is best bijzonder als je zo zwak speelt. Maar uiteindelijk hebben we 1-2 verloren en dan moet je de dingen weer beter gaan doen dan dat we afgelopen zondag gedaan hebben."

Ondanks de verliespartij in Enschede lijkt er de weinig reden tot paniek voor de supporters van de Stadionclub. "Ik denk dat iedereen teleurgesteld was na het resultaat van afgelopen zondag, en misschien ook wel over de manier waarop we gespeeld hebben. Alleen het helpt natuurlijk wel mee, als je heel veel goodwill hebt opgebouwd in de afgelopen twee jaar en in dit seizoen ook al. Dat is ook volledig terecht, wat niks af doet aan het feit dat we op een vierde plek staan. Dat is niet de plek waar we willen staan", geeft Slot toe. 

Delen

Reacties

Tactisch afgetroefd i.c.m. wedstrijd tegen Lazio in de benen.
Ah PSV moet dit jaar nog FCT, Feyenoord en AZ uit. Daarnaast in 2024 ook nog naar clubs als GAE en Utrecht.
Het kan nog makkelijk. 2e is ook goed voor Feyenoord, helemaal nu het een directe CL plaatsing oplevert. Hierdoor kunnen we de komende jaren structurele dingen laten zien op de transfermarkt.
Als je maar iniedergeval als een man durft uit te spreken dat je voor de landstitel gaat.
helaas, het is van boekel. die is welhaast nog slechter dan higler.