Primeur Bevestigd
rasmussen-feyenoordweb-1

Foto: @KayneKVisuals

Transfers

JACOB RASMUSSEN · IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Gisteren kwam 1908.nl met de primeur en al snel daarop hebben Feyenoord, ACF Fiorentina en Jacob Rasmussen elkaar gevonden: De linker centrale verdediger wordt de volgende aanwinst voor de selectie van Arne Slot. De deal is deze week in een stroomversnelling gekomen.

De Deen is al in de omgeving van Rotterdam gesignaleerd. Vandaag volgt de medische keuring, om vervolgens alles klaar te hebben voor de presentatie. Rasmussen wordt gehuurd door de Rotterdammers. Daarbij is door Dennis te Kloese een optie tot koop bedongen. 

De presentatie van Giménez laat nog even op zich wachten: Die staat, mede door het tijdsverschil met Mexico, op zaterdag gepland.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Rasmussen of Pedersen? (basis)
Is Pedersen tegenwoordig ook al centrale verdediger
Had het wel verwacht om 1908 uur
Had het wel verwacht om 1908 uur
Nou morgen twee presentaties en een bevestiging of meer??? Maandag bekendmaking dat Aursnes verkocht is en Senesi???
Wel mooi dat er veel namen genoemd worden en er ineens een Rasmussen is.
Die naam heb ik niet echt voorbij zien komen (lees niet alles).
Wie weet welke verrassingen we nog op linksback krijgen .. en dan hebben we een heel aardige selectie om weer op verder te borduren.
Prima weer. Eerst huur met optie tot koop. Risico spreiding is altijd goed.
Bevalt me goed!
Volgend jaar landt er een Jumbo in de Kuip.
De supporters komen in een Heli en de 45.000 nieuwe aankopen hebben allemaal een eigen stoeltje
Hoe staat het met de verwachtingen welke spelers staan dichtbij een transfer NAAR Feyenoord. En gaan Hendrix en Jahanbaks nog weg??

Er is een tijd ook gesproken over Thiago Borbas
Ellis Cobbaut en Razamani geloof ik dat hij heet. Hoe is status van deze spelers
Borbas komt niet, cobbaut waren ze niet in geïnteresseerd
Ramazani. Wat in de podcast gezegd werd. Die kans is groter dan dat Gnonto komt. Tis afwachten. Maar te kloese is lekker bezig deze week, in z'n vakantie
Duidelijk en thnx zeker een groot compliment aan Dennis en alle anderen die hier aan bijdragen. Ik ga niet zeggen we winnen de Champions League met dit team maar goh wat gaan we een prettige tijd tegemoet
Iemand toevallig op vakantie in Zwitserland? Neem fff gnonto mee!
Ik zit momenteel in Tsjechië. Heb Hancko al in de kofferbak.
Liever Pixie dan Gnonto. Heeft de afgelopen wedstrijden helemaal niks laten zien. De hype beïnvloed de visie ;)
Kan hij ook op linksachter? En hoeveel is de koopoptie?
Jeetje! Ben niet gewend dat Feyenoord door pakt. Wat een prachtige transfer periode. Je ziet duidelijk een beleid. Jonge spelers met restwaarde. Eindelijk! Zo kan je bouwen aan een stabiele toekomst. Hulde!
@1908 kan er wellicht geen overzicht topic geplaatst worden met de nieuwe namen en wellicht de namen die waarschijnlijk gaan komen? Met al die berichtgeving ben ik de draad kwijt aan het raken 😬
Ik moest zo hard lachen om je gebruikersnaam dat ik een account heb aangemaakt om je te bedanken voor de goede start van mijn weekend. Dus bij dezen: Thanks!
Anderhalve week geleden stonden er hier nog allemaal mensen hier klaar om zich op te knopen en nu is iedereen blij, kan hard gaan haha.
Yep maar dat hoort bij Feyenoord-fan zijn toch. Laten we alleen niet gelijk gaan morren als de eerste weken nog tegenvallen of anders lopen geef Arne en het team de tijd....
Hoho, we zijn toch ook Feyenoorder om te kunnen mopperen? Als we niet tegen tegenslag en ons verlies hadden gekund waren we immers wel fan van de Amsterdamse concurrent geweest!
Mee eens een bizarre transferperiode waarin leiding stevig doorpakt als ik naar het interview op deze site kijk met mogelijke opstelling dan heb ik best wel vertrouwen op komende weken. Er komt best een mooi seizoen aan

Ook het gevoel dat er meer en meer uit eigen jeugd ook doorkomt, Mike Kleijn, Lennart Hartjes en nog wat talenten die dichterbij komen
Begint ergens op te lijken. Wie verwachten jullie nog die komen?
Hoop nog op waardige vervangers van Sinisterra en Malacia.

Verder bij vertrek Aursnes en Diemers of Hendrix nog een goedkoop talent of huurspeler voor het middenveld. En eventueel nog een centrale verdediger en 2e keeper.
Ik denk dat er met Dilrosun en Idrissi al is ingekocht voor Sinisterra. Een 1 op 1 vervanger van Sinisterra is namelijk niet te betalen.
We kwamen daar in de breedte al tekort. Idrissi is gehuurd. Hopelijk een speler als Paixão als vervanger van Sini. Wellicht dat Alireza ook nog gaat vertrekken.
Als extra middenvelder Boetius of Bazoer vastleggen. Boetius heeft wel een wat hoger salaris, maar geen transfersom. Ervaren jongen waar je over een of twee jaar ook wel weer een miljoentje voor krijgt. Ervaring is belangrijk voor het evenwicht. En dan nog een CD erbij.
Daramy huren met optie tot koop. Die gaat het niet redden bij ajax met bergwijn en tadic voor hem.
Meer dan prima stand-in voor Senesi (of zijn mogelijke vervanger)! Grote stap vooruit ten opzichte van Sandler. Dennis te Kloese doet zijn werk zeer goed deze week!
Frank stout ik wil niks zeggen te kloese doet veel van zijn vakantie adres
Ik heb oprecht het idee dat er binnen nu en 5 dagen een It’s Happening met Paixao aankomt. Wie denkt dit nog meer?
Zou mij ook niet verbazen inderdaad. FTM blijft er opvallend stil over, terwijl de vraag veelvuldig gesteld wordt in de comments.

Snap overigens best dat hij niet overal op kan reageren haha. We horen het wel als er beweging in zit.
FTM weet veel, maar zal ook niet alles weten hè……..
Linksbuiten heeft sinds komst Idrissi / Taabouni weinig prio lijkt mij. Zullen eerst een back gaan kopen. Eind augustus nog een leuke aanvallende huurspeler verwacht ik.

We gaan het zien!
Taabouni is niet gehaald als linksbuiten. Hij is meer een nummer 10. Hij is puur gehaald om snel aan te haken bij het niveau, maar voor een linksbuiten heeft hij gewoon niet de snelheid en passeerbeweging. Daarnaast is zijn handelingssnelheid. Ik denk dat hij wordt klaargestoomd om Kokcu op te volgen volgend seizoen.
Liever die paixao of anders gnonto
Linke sjeff ,ga jij eerst maar even lezen voordat je wat zegt .
Prima backup.
Als senesi nog weggaat zou ik toch vol voor Hancko gaan hoor. Bied je 5 mil heb je hem waarschijnlijk binnen.
God, we gaan als de brandweer. Lekker! :) Ik ken Rasmussen verder niet, maar met z'n ervaring zal het best een degelijke stand-in zijn voor Senesi (mits die niet nog weg gaat).

Nu hopen dat dat er snel 2 linksbacks en een vleugel aanvaller bij komen :D en dat Arne het team snel op de rit heeft met al die nieuwelingen.
Voor nu hebben we al 2 spelers voor de linksbuiten positie. (Dilrosun en Idrissi.)

Iedere positie is nu bijna dubbel bezet, je moet nu als je goed kijkt 2 linksbacks en een rcv halen.
Ik voel aan alles dat Geertruida op rechtsback blijft staan.

Dilrosun -- Gimenez -- Wålemark.
Idrissi. -- Danilo -- Jahanbakhsh.

Kökçü -- Szymanski -- Timber.
Wieffer -- Taabouni -- Toornstra.

???? -- Senesi. -- Trauner -- Geertruida.
??? -- Rasmussen -- ??? -- Pedersen.

Bijlow/ Marciano/ Janssen/ Troost.

Topprioriteit zijn die drie verdedigers, daarna kun je altijd nog kijken naar een extra linksbuiten.
Tweede linksback kan wel eens Hartman/Kleijn worden hoor. Ik zou niet weten waarom niet. Tweede RCV is natuurlijk Geertruida wat je weer kan oplossen met Benita als tweede/derde man. Prioriteit is gewoon een toplinksback. Dilrosun heeft volgens mij aangegeven dat die liever op rechts speelt (vandaar dat Walemark ook veel vanaf links is gestart afgelopen tijd) en ik verwacht dat Ali nog weg zal gaan. Dan heb je dus nog 1 spot open en dat is linksbuiten.
Linksbacks zijn inderdaad uiteraard topprioriteit. Daarnaast lijkt een concurrent voor idrissi en een extra middenvelder geen overbodige luxe. Behalve idrissi is er geen pure linksbuiten en de back ups middenveld komen uit de eerste divisie of zijn op hun retour (toornstra). Extra RCV lijkt me niet nodig. Daar kan Geertruida spelen als het nodig is. Pedersen schuift dan door. Harroui lijkt me een goede back up voor middenveld: tweebenig, scoorde altijd hoog op lijstjes met intercepties en dribbels en zal niet al teveel kosten aangezien hij niet veel aan bod kwam in serie A.
Idrissi---Giménez---Dilrosun [Basis]
?????----Danilo----Walemark [Bank]

Dilrosun moet je met zijn linkspoot op rechts zetten. Is geen voetbal spelers naar buiten te laten kappen voor een voorzet. Te voorspelbaar
Is El Karouani geen optie als tweede linksback? Heeft 1- jarig contract dus zal niet veel kosten lijkt me? @FTM
De ketchup fles theorie nu in de praktijk met inkomende transfers bij onze mooie club! ;) Die heli mag van mij nog wel een rondje maken
Als het zo doorgaat kan je beter een Boeing huren
Update lijstje Omito_1908:

GK: Bijlow, Marciano, Jansen, Troost

RB: Geertruida, Pedersen, Benita
RCV: Trauner, Valk
LCV: Senesi, Rasmussen
LB: Viña(?), (?)

CVM: Timber, Wieffer, Hartjes
CM: Kokcü, Toornstra, Dermane
CAM: Szymański, Aouchiche (?), Basset

RW: Dilrosun, Wålemark, Jahanbakhsh
ST: Giménez, Danilo
LW: Idrissi, Paixão of Ramazani (?), Taabouni

Ga er vanuit dat Aursnes vertrekt en met dat geld een linksbuiten wordt binnengehaald (Paixão of Ramazani). Ben benieuwd wie na Viña de backup is voor de linksachter.
Zet vraagteken achter senesi, zijn te veel meldingen dat hij vertrekt. Dus Feyenoord is nog niet klaar hahaha
Paixao of gnonto lees ik steeds vaker op twitter en dan met name Braziliaanse media
Zou leuk zijn als die Braziliaan ook gaat lukken .
Zondag als het goed is, morgen Giménez. Heb nog geen idee wie er maandag gepresenteerd wordt helaas…
Als we nou nog Aouchiche, Vina,Gnonto/Ramazani/Paixao en eventueel nog een back-up linksback halen hebben we gewoon een topselectie
Zag op insta een melding op een italiaans website dat vina naar feyenoord zou gaan.Dus hopen dat t klopt
Nou Gnonto ramazani en paixao zijn allemaal linksbuitens dus zal er 1 van komen denk.
Nice, stand-in voor Senesi is binnen. Nu nog die linksback binnen halen want daar maak ik me inmiddels een beetje druk om. Voor elke positie is er minstens 1 speler die al een poos heeft meegetraind en goed genoeg is om te beginnen in de basis over een paar weken, behalve op linksback...
Als we Vina van Roma binnenhalen zou dat ook goed genoeg moeten zijn denk ik. daarachter een jeugdspeler of talent halen...
Maar die moet nog wel komen, zie net dat 5 augustus de eerste wedstrijd al is en Vina heeft dan nog geen week meegetraind
Hou echt rekening ermee dat senesi vertrekt, kan nu heel snel gaan….
Dan moet je wel een goede vervanger halen want Rasmussen is dat niet. Leuke back-up maar geen baismateriaal
Nee zijn ze denk ik mee bezig, zal veel gebeuren als aursnes verkocht is
Krijg er nog niet een stijve plassert van
Maar ja dat had ik bij mijn vrouw ook, nu zijn we 4 kinderen verder
Weetje zkr dat ze van jou zijn dan 😂😂😂😂geintje hoor
Te Kloese en Slot zij helden! Echt, ben helemaal aan het flippen hier van blijdschap.
Eindelijk BELEID!!!
@FTM wordt hij gezien als vervanger voor Hendriks of Senesi?
Hendriks is verhuurd aan Utrecht en is zwaar geblesseerd. Als je Feyenoord volgt weet je zulke dingen toch wel !! man man man
Ik vind zijn vraag toch legitiem. De verhalen over Senesi worden steeds luider.

Was deze aanwinst bedoeld als basis of backup. Als backup prima, als basus maak ik me zorgen.
Rare reactie. Als hij vraagt of dat de vervanger is van Hendriks dan gaat hij er toch juist ook van uit dat Hendriks niet meer bij ons is? 🤷🏻‍♂️
Dat weet ie dus ook, anders heeft Hendriks toch geen vervanger nodig?
Aan de bal een soortgelijke speler als Senesi. Prima als back-up en een transfer zonder risico.
Gaat zo snel nu, hou het iet meer bij😂
Enige punt is dat we volgend seizoen nooit alle opties tot koop kunnen lichten:
- Szymanski
- Rasmussen
- Basset
- Hendrix (hoeft wmb ook niet)
- Vina als dat rond komt

Plus komen de extra kosten bij voor Giminez.
Als je volgend jaar Senesi, Kökçu en misschien zelfs Geertruida verkoopt wel hoor.
Bijlow vertrekt ook voor 20-30 miljones naar Bayern of BVB
Is het niet zo dat die optie na 1 juli vervalt, net als bij Dessers dit jaar? Dan moet je al wel een potje hebben. Maar goed wie weet speelt er tegen die tijd wel meer rondom externe financierders of zijn we gewoon kampioen geworden en spelen we CL :)
1e 2 CL toch komend jaar?
(Wat wel een verdeling van inkomsten betekend).
En daarnaast kun je dan veel beter beoordelen welke echt een aanwinst zijn of niet.

Of welke je voor veel meer door kunt verkopen of welke je met een strik graag wil retourneren.
Misschien dat ze hopen op de bonussen van Sinisterra en Malacia. Dat zou nog 7 miljoen extra kunnen opleveren.
Volgend jaar ook nog geld erbij van de nieuwe kledingsponsor Castore. Deal van in totaal 50 miljoen gespreid over 5 jaar dacht ik
@FTM hoe staat het met paixao?

Mocht Aursnes vertrekken, halen we dan nog een middenvelder denk je (fransman?)
Top dit feyenoord is goed bezig.
Vinã en een back-up, Aouchiche en Paixao inkomend, Diemers uitgaand en we zijn klaar
Mooi! Prima speler als back-up.


Maarrr...de werkelijke primeur stond natuurlijk eergisteren al in de comments ;-)

Zie: https://1908.nl/artikelen/santiago-gimenez-its-happening

FrankArnesen
27 juli 2022 22:07
Kan je verklappen dat we héél dichtbij nóg een transfer zijn…clubs zijn al akkoord. Zullen we binnen een week ook wel horen.

FrankArnesen
27 juli 2022 22:07
En laten we zeggen dat de nieuwe transfer ons goede tips zal kunnen geven richting de eerste wedstrijd…


En bij de primeur van de interesse: https://1908.nl/artikelen/feyenoord-meldt-zich-bij-acf-fiorentina-voor-jacob-rasmussen

28 juli 2022 21:07
Het is geen serieuze optie. We zijn al akkoord! Zoals gisteren al in de comments te lezen.


Leve Feyenoord 1 & Keep smiling,
Frank
Frank, vertel is over die Braziliaan en de linksback
@FTM is dit de speler waar je over had in de laatste aflevering de verdediger die in de top5 competitie speelt?
Mijn mening boeit niet, maar ik vind dit een meer dan prima back-up voor ons. Kent de eredivisie, prima gespeeld tegen Feyenoord altijd en klaar voor deze stap.
Kent de stad. Maar kijkt hij ook fris uit zijn ogen....
Nu nog Igor Paixão, Matías Viña en Adil Aouchiche en dan zie ik het heel positief in. Dan gaan we echt voor het kampioenschap
Ik zou het wel aandurven met Kleijn als backup voor Viña. Maakt op mij een prima indruk.
Wat ik wel las op Twitter een bericht.
Dat Feyenoord en AS Roma denken aan deal
Senesi de kant van Roma op en Viina de kant van Feyenoord. Als dat maar niet met gesloten beurs is
Ligt aan de marktwaarde en de potentie van de beide heren, als ik naar de transfer bedragen kijk loop het gelijkwaardig wat er is betaald voor Vina als ook voor Senesi.

Vina is mij eerlijk gezegd niet opgevallen en volg Roma niet dus lastig zeggen of het een aanwinst is.
Een (gedeeltelijke) ruil zou wel slim zijn, want er gaat nog een aanzienlijk percentage naar de oude club van Senesi gaat.
Dat is niet waar. Ik zit ook op twitter....
Nieuw open dag graag! Of alleen een nieuwe spelerspresentatie! Kan nog net voor de competitie
Gaat niet lukken, zoveel helikopters zijn niet beschikbaar...
Spijkers met koppen deze week! Dat je dit soort spelers, waarvan je niet zeker weet of ze het niveau aan gaan kunnen, huurt met optie tot koop is top. Je hebt dit seizoen je backup en als het wat is, neem je hem definitief over. En anders neem je er afscheid van
Idd zorgen dat er een overname potje klaar staat en tevens een flinke rol satijn, zodat er bij een aantal ook meteen een strik omheen kan.
Te Kloese heeft haast, kan ie daarna nog van zn vakantie genieten.
Als ie t ieder jaar zo doet mag ie van mij gerust op vakantie, wat een week tot nu toe
Heerlijk! Nu nog een LinksAchter en we worden gek!!!
We pakken nu lekker door hoor! Van deze ben ik alleen niet zo gecharmeerd, hopen dat hij het tegendeel bewijst!!
Te kloese en 1908 aardig on fire laatste tijd. Nu nog even doorpakken op een linksbuiten en Vina, en verder zie ik Aouchiche ook nog graag komen mocht aursnes vertrekken. Dan staat er een top team, bank ook veel en veel sterker dan vorig jaar
Bank sterker? Hoe kijk jij naar voetbal? Bank vorig jaar had marciano, pedersen, sandler, hendriks, hendrix, toornstra, bassett, linssen, jahanbakhsh, wålemark. Flink wat ervaring.

Bank nu: marciano, pedersen, toornstra, hendrix, bassett, wieffer, taabouni, danilo, jahanbakhsh, wålemark. Bank dit jaar is achter in en op het middenveld zwakker en er is een stuk ervaring op het hoogste niveau weg....
Even lezen wat ik zeg dan, mits die 3 spelers komen. Dan heb je marciano, pedersen, rasmussen voor sandler en hendriks, wieffer voor hendrix, aouchiche voor bassett, toornstra, danilo voor linssen, idrissi voor jahanbakhsh en walemark (ervan uitgaande dat ali en hendrix oprotten en paixao en dilrosun op de flanken staan). Dan ga je er qua ervaring niet veel op achteruit en op basis van kwaliteit en talent enorm op vooruit in mijn ogen
Hele simpele back,komt echt nooit op.
Begrijp het echt niet dat ze voor deze speler zijn gegaan.
Wat een verschil met zijn voorganger 🤔
Dit is een centrale verdediger he....
Deze gozer speelt ook meer als LCV :)
Kun jij een andere sport gaan volgen? Met je back. Ik denk dat rasmussen trauner uit de basis gaat spelen. Lengte achter in is nodig....
Al weet je niet eens welke positie hij speelt kan je beter niks zeggen
Roep die helikopter nog maar een keer op!
Dan mag er wel een chinook gaan komen!
Gaat de goede kant op!
Nu nog een linksback
@FTM: Heb jij al meer info omtrent die Paixao? Gezien zowel hij als zijn management Feyenoord volgt op Instagram.
Ik zeg je eerlijk, we hebben ff geduld moeten hebben maar in 1 week 5 transfers. Waarvan ze allemaal een stap de goede richting in zijn, ben trots op m’n club!
  • 1
  • 2