jahanbakhsh

Jahanbakhsh: “De trainer beslist de opstelling"

Dennis

Alireza Jahanbakhsh redde vlak voor tijd een punt voor Feyenoord in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Als invaller pegelde de Iraniër de gelijkmaker tegen de touwen en voorkwam daarmee dat Feyenoord de competitie hervatte met een nederlaag.

“We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden”, keek Jahanbakhsh terug tegenover ESPN.

“Zij hadden één kans, maar hebben wel gescoord. De tweede helft wisten we dat we beter moesten presteren. Ik heb geprobeerd om mijn actie te maken en gevaarlijk te zijn aan de rechterkant", aldus de doelpuntenmaker.

Na zijn goal ging Feyenoord op jacht naar de gelijkmaker. “De laatste vijfentwintig minuten waren we in de positie om meer kansen te creëren. Helaas hebben we de wedstrijd niet gewonnen. We hebben wel de kans gehad om de 1-2 te maken, maar dat gebeurde niet.”

Het spelbeeld veranderde pas nadat Arne Slot meerdere wisselspelers inbracht. Jahanbakhsh daarover: “De trainer beslist de opstelling. De eerste helft hebben we ook niet veel kansen weggegeven. Utrecht is altijd lastig. Na het eerste kwartier waren we beter. We hadden meer balbezit en we hebben geprobeerd om kansen te creëren”.