danilo-toornstra

VK Sportphoto

Nieuws

Toornstra: "Volgens mij is dat wel gelukt"

Jens Toornstra beleefde een memorabele middag in de Galgenwaard. In het shirt van FC Utrecht speelde de middenvelder tegen zijn oude club Feyenoord, waar hij acht seizoenen onder contract stond.

Toornstra liet zich gelden en zette FC Utrecht in de derde minuut op voorsprong. Voorafgaand aan het duel werd Toornstra veelvuldig bevraagd over een eventuele goal, iets dat dus daadwerkelijk gebeurde.

De oud-Feyenoorder kwam dit seizoen zelden in scoringspositie, zo vertelt hij aan ESPN. “Ik zei het in het veld ook. Dit jaar ben ik nog niet een keer in de zestien gekomen”. 

Toornstra liet eerder weten een eventueel doelpunt gewoon te vieren uit blijdschap. Na zijn goal was hij ingetogen. “Ik zei van tevoren al. Ik zal wel juichen, maar ik zal het met respect doen. Volgens mij is dat wel gelukt. Ik ben nooit zo'n uitbundige juicher. Dit ging wel natuurlijk gewoon.”

Dat de Feyenoordsupporters zijn doelpunt niet kwalijk namen bleek vlak voor tijd. Tegen het einde van de wedstrijd werd Toornstra gewisseld en verliet hij onder luid applaus van zowel de Utrecht- als Feyenoordaanhang het veld. Zie hieronder de beelden van ESPN.

Delen

Reacties

Groot gelijk dat hij gewoon z'n ding doet. Speelt nu bij Utrecht. Ook een mooie goal.
Jens stond te juichen als een boer met kiespijn. Ach, uiteindelijk kan je als Feyenoorder sowieso niet boos zijn op hem.