alireza

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh: "Ik had de mogelijkheid om te vertrekken, maar ik wilde blijven"

Van de redactie

De ploeg van Arne Slot mag zich op gaan maken voor de landstitel met nog vier wedstrijden te gaan in de Eredivisie. Alireza Jahanbakhsh scoorde in het gewonnen duel zondagmiddag in eigen huis tegen FC Utrecht de derde voor zijn ploeg. Na afloop van de wedstrijd was de Iranees blij met de overwinning, zo sprak hij op de persconferentie.

"We hebben een goede wedstrijd gespeeld", begint Alireza. "Na de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Roma moesten we een goede reactie geven. De jongens hebben vanaf minuut één volle bak gegeven. Als team hebben we vandaag goed gepresteerd. Weer drie punten. We hadden maar één dag om te herstellen na de lange wedstrijd tegen Roma. We zijn bij elkaar gekomen vrijdag en gister een goede training gehad."

De aanvaller van Feyenoord moest het doen met een invalbeurt. Direct werd zijn naam gescandeerd in De Kuip. "Vanaf dag één had ik al een goed gevoel bij de supporters hier in Rotterdam. Als speler wil je gewoon altijd goed je best doen en proberen de mensen blij te maken. Hier bij Feyenoord is het 'Geen Woorden Maar Daden', ik probeer iedere wedstrijd aanwezig te zijn, hard werken en doen wat ik kan doen om het team te helpen. Ik denk dat de mensen dat zien en gelukkig is, dat in mijn situatie wel goed geweest. De mensen staan elke wedstrijd achter je hier. Het is het beste gevoel wat je kan hebben, denk ik."

Of de aanvaller na dit seizoen vertrekt laat de aanvaller open. "Je weet niet wat er gaat gebeuren. Allereerst wil ik dit seizoen gewoon goed afmaken. Het is mijn tweede seizoen en ik ben erg blij hier met iedereen in en rondom de club. Ik voel me thuis, eerlijk gezegd. We zullen zien in de toekomst weet je nooit wat er gaat gebeuren. Een paar maanden geleden had ik de mogelijkheid om weg te gaan."

Tijdens de winterse transferperiode kon Jahanbakhsh vertrekken richting Panathinaikos, maar bleef Feyenoord trouw. "Maar ik wilde blijven. Natuurlijk wil ik eerst wat winnen met deze mooie club. Nu hebben wij de kans, over een maandje of twee weet je niet wat er gaat gebeuren. Nu ben ik met mijn volle focus bij Feyenoord."

Delen

Reacties

Grieken wilden niet veel betalen, hij heeft zelf eerder aangegeven dat hij nog keer een stap wil maken. Zou voor hem mooi zijn en voor Feyenoord ook, daar kan je nog wel wat voor ontvangen.
Prachtige goal wel vandaag.
@FTM, zijn er ook clubs daadwerkelijk geïnteresseerd in Alireza? En wat gaat Feyenoord doen wanneer clubs zich melden voor hem deze zomer?
In Saoedi Arabi├ź kunnen we nog wel geld voor hem ontvangen.