Alireza Jahanbakhsh Iran Soccrates Images

Soccrates Images

Nieuws

Jahanbakhsh start in de basis bij Iran; Ueda begint op de bank bij Japan

Van de redactie

Zowel Alireza Jahanbakhsh als Ayase Ueda spelen donderdagmiddag met hun nationale elftallen Iran en Japan een WK-kwalificatieduel voor het wereldkampioenschap voetbal 2026. Alireza Jahanbakhsh begint als aanvoerder van Iran in de basis. Ayase Ueda moet genoegen nemen met een plek op de bank bij zijn land Japan.

Alireza Jahanbakhsh begint als aanvoerder in de basis en speelt met zijn land tegen Hong Kong in het Hong Kong Stadium. Iran staat bovenaan groep E met een gelijk aantal punten (tien uit vier) als nummer twee Oezbekistan. Hong Kong staat vierde en laatste met een punt uit vier duels. Het duel wordt om 14:00 uur afgetrapt.

Ayase Ueda begint op de bank en speelt met Japan tegen Myanmar. Japan staat eerste in groep B met vijf punten voorsprong (twaalf uit vier) op nummer twee Syrië. Tegenstander Myanmar staat onderaan met een punt uit vier duels. De aftrap van dit duel is om 14:10 uur.

Opstelling Iran: Niazmand, Azmoun, Ghayedi, Ghoddos, Ghorbani, Hazbavi, Jahanbakhsh (C), Jalali, Khalilzadeh, Taremi, Yousefi.

Opstelling Japan: Maekawa, Sugawara, Hashioka, Hatate, Ito, Kamada, Morita, Nakamura, Ogawa, Doan, Tanigushi (C).

Delen

Reacties

Nog geen reacties