Bevestigd
jahanbakhsh-1

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh tegen Sparta terug in wedstrijdselectie

Stan

Alireza Jahanbakhsh zal tijdens de derby tegen Sparta Rotterdam weer deel uit maken van de selectie van Arne Slot, zo heeft Feyenoord vrijdag bevestigd. De Iranïer was afgelopen weken met zijn land actief op de Asian Cup, maar werd in de halve finale uitgeschakeld door Qatar. 

De laatste wedstrijd die Jahanbakhsh speelde voor Feyenoord was tegen AZ op 11 november 2023. In de tussentijd kampte de rechtsbuiten met een blessure aan zijn hamstring en speelde hij met Iran dus op de Asian Cup. In het Aziatische landentoernooi bleek de halve finale uiteindelijk het eindstation, na een 2-3 verliespartij tegen Qatar.

Zoals verwacht komt voor Quinten Timber (hersenschudding) en Gernot Trauner (bovenbeenblessure) het duel tegen Sparta te vroeg. Ook Justin Bijlow, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël ontbreken vanwege blessures. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

We zijn de laatste tijd goed in kansen creëren uit standaardsituaties. Ik ben benieuwd of we met de verre inworp van Jahanbakhsh een extra wapen in handen krijgen!
Alireza is mss wat lomper dan de andere buitenspelers maar daarom beukt hij zich een weg naar de goal.
Ik zeg Jahanbakhsh op de rechtervleugel en Sauer op links.
Dat ventje vind ik niet minder dan de rest en hij heeft de toekomst!
Ali matchwinner zondag. Screen maar.
Janbachks meteen weer terug in basis..,
Wat mij betreft begin je als volgt:
Reid, Geertruida, Hancko, Hartman
Wieffer, Stengs, Milambo
Jahanbaksh, Ueda, Paixao
Of Beelen rcv en Geertruida rb, misschien wel beter.
Reid laten invallen als de stand het toelaat.
Nieuwkoop rb, Beilen centraal en Geert midmid met Wieffer en Stengs, Ali op rechts, Ivanuseç op links. De rest zo laten. Santi moet even door de zure appel heen bijten, dus gewoon opstellen. Ik vond hem woensdag nog lang niet goed, maar wel al weer wat beter dan daarvoor. Op naar drie punten@
En Jahanbakhsh buitenspeler en nieuwkoop back en Geertruida..op de plek naar trauner..en wat mij betreft begin je met ueda ...maarja ben slot niet hé