slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot hoopt op revanche voor uitduel tegen Sparta: "Wij kwamen daar goed weg"

Stan

Zondagavond om 20:00 staat voor Feyenoord de stadsderby tegen Sparta op het programma. Wederom een speciaal duel in het toch al bomvolle programma van de Rotterdammers. De club belegde vrijdagmiddag geen persconferentie, maar Arne Slot ging op de website wel even kort in op de aanstaande wedstrijd. 

De trainer en zijn ploeg willen zich bewijzen ten opzichte van Sparta. Tijdens het uitduel, in het begin van het seizoen, wist Feyenoord namelijk maar net gelijk te spelen tegen de stadgenoot. "Wij kwamen daar goed weg, omdat we een kwartier voor tijd nog met 2-0 achter stonden", herinnert Slot zich. 

"Alleen al in die wedstrijd werd voor mij duidelijk dat Sparta ook dit seizoen weer over hele goede spelers beschikt", gaat de oefenmeester verder. Hij weet dat zijn team ook zondag geen makkelijk duel staat te wachten. "Ze spelen goed en verzorgd voetbal en op basis daarvan hebben ze qua resultaat niet altijd gekregen wat ze verdienden. Daarnaast komen ze zeker in uitwedstrijden goed voor de dag."

Delen

Reacties

Zolang Timber maar niet wordt vervangen door Zerrouki. De laatste keer dat Zerrouki in de basis begon was hij te traag, had geen dynamiek, geen creativiteit kortom hij komt te kort.
Milambo eens een kans geven en voor Trauner nu Beelen inzetten
Ik denk dat Beelen en Milambo ons nog kunnen verrassen.
Qua loopvermogen zou Lingr het kunnen, timber is uiteraard beter, maar slot is geen fan Lingr. Denk dat zerrouki zal starten, zou me ook niet verbazen als jahanbaksh zal starten.
Deze wedstrijd moet gewoon gewonnen worden.tegenstander niet groter maken als dat ze zijn
Ik ben benieuwd hoe we het verlies van Timber op gaan vangen. Zou het al tijd kunnen zijn voor Milambo? Waarschijnlijk niet, maar wat zou het mooi zijn. Een keertje met Ueda starten kan volgens mij ook geen kwaad.
Eerst drie goals van Santi, dan publiekswissel en tot slot een mooie goal van Ueda….