alireza

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh twijfel, Hancko fit en Trauner wellicht bij selectie

Moreno1908

Naast de langdurige blessure van Quinten Timber kent Feyenoord nog wat twijfelgevallen voor het treffen met Fortuna Sittard van zondag. Dávid Hancko viel op de training uit, maar kan spelen. Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner zijn nog vraagtekens. Eerstgenoemde voor de basiself, de Oostenrijker voor een plek in de selectie.

Met een gerust hart kon trainer Arne Slot tijdens de persconferentie melden dat het met Dávid Hancko allemaal wel meeviel. De centrale verdediger viel tijdens de openbare dinsdagtraining uit na een tik op zijn enkel. "Hij kan gewoon spelen. Er was ook niet veel aan de hand. Hij kreeg twee minuten voor het eind van de training een tikkie en toen zei ik: 'ga lekker naar binnen.'"

Voor Alireza Jahanbakhsh, de man die de voorbije weken vaak het verschil wist te maken voor Feyenoord, is het de vraag of hij kan starten. "Alireza heeft vandaag voor het eerst weer meegetraind. Hij kreeg tegen AZ een tik op zijn knie. Vandaag heeft hij getraind, maar zal morgen moeten aantonen dat hij wat fitter dan vandaag is", was Slots conclusie na afloop van de training.

Ook kwam Gernot Trauner nog even ter sprake. De Oostenrijker kende een wat onderbroken aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Trauner zou deze week de hele week meetrainen, maar vervelend genoeg was hij dinsdag en woensdag ziek", liet de oefenmeester weten. "Afgelopen week had ik al de hoop dat hij bij de selectie zou kunnen zitten, maar daar voelde hij zich niet comfortabel genoeg voor. Morgen ga ik weer met hem bespreken of hij zich fit en vrij genoeg voelt om bij selectie aan te sluiten. Dat was hij sowieso geweest als hij de hele week had getraind, hij trainde vandaag dus voor het eerst weer", aldus Slot.

Uiteraard zijn ook Justin Bijlow, Sebastian Szymański en Patrik Wålemark nog niet aanwezig. Deze drie spelers werken allen op hun eigen manier nog aan hun herstel. Bij Bijlow en Szymański is het doel nog altijd om in De Klassieker op 19 maart weer van de partij te zijn. 

Delen

Reacties

Het is niet alleen Walemark maar ook over Justin hoor je ineens niets meer.
Idrissi dus ook beschikbaar?
Is walemark overleden of zo, waarom horen we niks.
Onderleden