img-5013-2

Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Jan Plug speler van de maand Feyenoord Academy

Moreno

Jan Plug is voor de maand januari uitgeroepen tot Academy Speler van de Maand. De middenvelder van Feyenoord Onder 18 volgt hiermee Shaqueel van Persie op, die over de maand december deze uitverkiezing wist te winnen.

De 17-jarige Plug is sinds het seizoen 2016-2017 speler van Feyenoord Academy. Het huidige seizoen speelt de multifunctionele middenvelder zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 18, dat onder leiding staat van oefenmeester Henk Brugge. De in Leiden geboren Plug kwam voor zijn stap naar Feyenoord uit voor de amateurs van Quick Boys uit Katwijk aan Zee.

Dat Plug over de maand januari is verkozen tot Academy Speler van de Maand is volgens Brugge een beloning voor de ontwikkeling die zijn speler op dit moment doormaakt. "Jan investeert onwijs veel in zichzelf en maakt zodoende op zowel mentaal als fysiek opzicht grote stappen. Daarnaast is hij de laatste wedstrijden zeer bepalend voor ons team geweest en laat hij ook op allerlei andere gebieden een zeer positieve indruk achter."

De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van de Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team.

Tekst: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Vind m nogal lomp.

Ouarghi is het grootste talent.
De wedstrijden die ik heb gezien van hem vindt ik hem wel een echte Feyenoord uitstraling hebben
Gefeliciteerd, hopelijk tot snel in de Kuip!