Bijlow Trauner Szymanski

Edit 1908.nl

Nieuws

Trauner, Bijlow en Szymański weer op het veld; Oostenrijker lijkt het verst

Moreno

Goed nieuws vanaf trainingscomplex 1908, waar Gernot Trauner, Justin Bijlow en Sebastian Szymański vandaag weer op het veld te bewonderen waren. Trauner deed een deel met de groep mee, Bijlow en Szymański trainden individueel.

Gistermiddag werd bekend dat dit drietal klaargestoomd wordt voor De Klassieker, die plaatsvindt op 19 maart. Het trio lijkt goed op weg om dat te halen, en Trauner wellicht zelfs eerder. Toeschouwers zagen vanmorgen dat het er bij de Oostenrijkse centrale verdediger goed uitziet. Hij sloot eerder dan verwacht aan bij de groepstraining. Trauner deed een groot deel van de training mee met de groep en schoot zelfs al ballen op doel, wat duidt op een relatief gevorderd stadium in het herstel. 

Bijlow trainde ook buiten, al deed hij dit nog wel met zijn pols in het gips. Szymański begon zijn training binnen, maar liet ook zijn gezicht even zien op het trainingsveld. Hij ging individueel aan de slag. 

Delen

Reacties

1e POST! Ok even over onze 🩹 . Mijn held. Mijn god wat ben ik blij dat hij zo goed als terug is.Hij laat gewoon zien dat het niet zo moeilijk is om voor je man te komen. Deze Soldaat, Want dat istie, Die hoort in de loopgraven van de laatste linie . Daar waar de balchoochelaars onschadelijk gemaakt worden, En iedereen die bij Trauner in de buurt komt met het brancard het veld af gaat. DIT is ONZE Soldaat!
Die zijn er natuurlijk al lang weer voor Ajax. Dat is heel mooi nieuws. Komende zaterdag 'overleven' en dan richting Ajax alles winnen. Daarna is alleen Sparta-uit de lastigste wedstrijd. Hopelijk is Walemark ook gauw terug!
Overleven? Oprollen die bende. We zijn toch niet bang voor AZ thuis. Het is notabene een avondwedstrijd. De Kuip gaat brullen , bijten en voor de kill.
alleen bijlow word een race tegen de klok met gips gok ik, maar goed lets hope so
Trauner er misschien tegen Fortuna er al weer bij, al begint die dan wel op de bank. Bijlow dan misschien week later.
Jammer dat er niets staat over walemark
De medische staf mag wel eens in de schijnwerpers gezet worden! Vorig jaar bijna geen blessures. Het snelle herstel van Bijlow na zijn operatie. Dit jaar het enorm snelle herstel van Timber en nu ook Trauner, na een operatie. Het lijken echte wonderdokters!
Denk dat het door Slot ook wel zo gebracht word dat het vaker positief dan negatief uitvalt...
Met Trauner zei hij bv. ook gelijk niet meer op hem te rekenen dit seizoen, terwijl met de normale herstelperiode dat nog wel zou moeten kunnen...
Uitgaan van het negatieve zodat het daarna alleen maar mee kan vallen is wel handiger dan te zeggen dat iemand bv. maandje niet mee kan doen en dan weer gezeik van supporters te krijgen als het ietsje langer duurt dan verwacht...
Misschien idee dat die keer legioen speler vd maand worden maar dan de hele medische staf ipv 1 speler